Στις 19:30 νέα σύσκεψη αρχηγών, αλλά δεν πάει ο Τσίπρας που πουλάει τρελίτσα.

Δραματικές προσπάθειες για να ξεπεραστεί η ακυβερνησία και να ξεφύγει η Ελλάδα από μια καταστροφική χρεοκοπία και έξοδο από το ευρώ καταβάλλονται από τον πολιτικό κόσμο της χώρας με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί με αγωνία πολιτικές εξελίξεις.

Μετά τις ατελέσφορες διαδικασίες της.... Κυριακής, νέος κύκλος διαβουλεύσεων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρόκειται να διεξαχθεί τη Δευτέρα. 

Συγκεκριμένα, στις 19:30 το απόγευμα της Δευτέρας, όπως έγινε γνωστό λίγο πριν τα μεσάνυχτα από την Προεδρία της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια.

Στη σύσκεψη ο κ. Κάρολος Παπούλιας ζήτησε να μετέχουν οι Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Αλέξης Τσίπρας και Φώτης Κουβέλης. 

Το γεγονός αυτό προκάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, την δυσφορία του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκαθάρισε ότι δεν θα παραστεί.

Συγκεκριμένα, συνεργάτες του κ. Αλέξη Τσίπρα, αναρωτιούνται για τον λόγο που οδήγησε τον κ. Παπούλια να συγκαλέσει νέα σύσκεψη με τους τρεις εντολοδόχους και τον κ. Φώτη Κουβέλη και αφήνουν να εννοηθεί ότι «αυτό που ετοιμάζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποσκοπεί στον εγκλωβισμό του ΣΥΡΙΖΑ και επιβεβαιώνει ότι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜΑΡ έχουν ήδη συμφωνήσει».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια