Ανέστειλε την λειτουργία της η ΔΗΣΥ - Στις 18.00 επισημοποιείται η επιστροφή της Ντόρας στη ΝΔ


Στο ίδρυμα Κακογιάννη οι ανακοινώσεις από την Πρόεδρο της ΔΗΣΥ και τον Α.Σαμαρά.
Ποιές έδρες παίρνει η πλευρά Μπακογιάννη.
Πριν από 2 χρόνια, η Ντόρα Μπακογιάννη έφευγε από τη ΝΔ με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά και έκλεινε πίσω της....
την πόρτα. Σήμερα, πάλι με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά επιστρέφει και μάλιστα σε περίοπτη θέση.


Πέρασαν αρκετά 24ωρα και πολλά πολιτικά παζάρια μέχρι να καταλήξουν οι 2 πλευρές σε συμφωνία. Όλα, λένε οι πληροφορίες, οριστικοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε ένα σπίτι στα βόρεια προάστεια.


Στις 6 το απόγευμα θα γίνει η συνάντηση του κ. Σαμαρά με την κ. Μπακογιάννη στο ίδρυμα Κακογιάννη όπου θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και θα ανακοινωθεί επισήμως η συνεργασία.


Την αναστολή της λειτουργίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας αποφάσισε το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος.
Τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου εξουσιοδότησαν την πρόεδρο Ντόρα Μπακογιάννη να προχωρήσει στην αναστολή της λειτουργίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, προκειμένου να καταστεί εφικτή η κοινή κάθοδος του κόμματος με τη ΝΔ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Πρόκειται για απαραίτητη κίνηση ώστε να μην υπάρχει κανένα τυπικό κόλλημα στη χορήγηση του μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το κόμμα που θα έρθει πρώτο στις εκλογές.


Η κα Μπακογιάννη θα τεθεί σύμφωνα με πληροφορίες επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ. Σε εκλόγιμες θέσεις θα τοποθετηθούν οι τρεις πρώην βουλευτές Γ. Κοντογιάννης (Ηλεία), Χρ. Μαρκογιαννάκης (Χανιά) και Ελ. Αυγενάκης (Ηράκλειο) και ο κ. Ιλχάν Αχμέτ (Ροδόπη). Στις λίστες θα συμμετέχει και ο Ι. Οικονόμου (στη Β΄Αθήνας και θα τοποθετηθεί μετά τον κ. Ι. Παπαθανασίου της ΝΔ), ενώ ο στενότατος συνεργάτης εδώ και χρόνια της Ντόρας Μπακογιάννη, Δ. Ζαφειριάδης θα αναλάβει κεντρικό ρόλο στη Συμμαχία.



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αν πηρε μαζι της και το γουρι του επιτιμου, τοτε καλοδεχουμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.