Σοκαριστικό: Πούλησε 14χρονη για σκλάβα του σεξ έναντι 75 ευρώ [εικόνες]


Πούλησε 14χρονη για σκλάβα του σεξ έναντι 75 ευρώΜια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγάλει χρήματα χωρίς κόπο είδε στο πρόσωπο ανήλικης κοπέλας μια 26χρονη κι επειδή δεν ήταν ιδιαίτερα υπάκουη την «τάισε» ναρκωτικά πριν την πουλήσει σε 43χρονο οικοδόμο....

«Θα πρέπει να είχα λιποθυμήσει γιατί το μόνο που θυμάμαι είναι να πίνουμε με την Λιν αλκοόλ και μετά να ξυπνάω στον ίδιο χώρο με έναν άγνωστο άντρα ο οποίος μάζευε τα παντελόνια του. Δεν συναίνεσα σε καμία περίπτωση να κάνουμε σεξ. Η Λιν με πούλησε σαν νταβατζής γιατί πήρε χρήματα προκειμένου να με βιάσουν. Δεν ήξερα καν τί συνέβαινε. Δεν το ήθελα. Ήμουν ζαλισμένη από τα ναρκωτικά. Έτρεμα από τον φόβο και ήθελα την μαμά μου», κατέθεσε στους αστυνομικούς η 14χρονη Βρετανίδα μαθήτρια που ξύπνησε σε άθλια κατάσταση στο πίσω μέρος ενός κλειστού βαν.
Η 26χρονη Λιν Γκίλντερ κατηγορείται πλέον ότι εκμεταλλεύτηκε την δίψα μιας ανήλικης για περιπέτεια προκειμένου να βγάλει χρήματα και δεν δίστασε να την πουλήσει για σκλάβα του σεξ στον 43χρονο Μάικλ Μπουθ έναντι 75 ευρώ.
Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες καταθέσεις στην δικαστική αίθουσα του Μάντσεστερ οι δυο γυναίκες είχαν συναντηθεί μόλις δύο φορές στο παρελθόν αλλά η ανήλικη ακολούθησε με προθυμία την ενήλικη φίλη της σε διαμέρισμα για να κάνουν χρήση κοκαΐνης. Ο οικοδόμος επιμένει πάντως ότι η Λιν του πούλησε την κοπέλα για να κάνουν σεξ λέγοντάς του ότι είναι 18 ετών και έχει ήδη συμφωνήσει για την συνεύρεση όπως λέει το iefimerida.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια