Η απελπισία του Βενιζέλου τα ντιμπέιτ και τα παιχνίδια του MEGA!


Ο Βενιζέλος είναι χαμένος από χέρι. Οι συγκεντρώσεις του θυμίζουν μνημόσυνο. Ο παπανδρεϊκός πυρήνας τον περιμένει στη γωνία και το «μπαλκόνι» δεν το έχει. Όσοι είδαν τις ομιλίες του κατάλαβαν.


Έτσι, θέλουν να στήσουν ατέλειωτους μονολόγους στην τηλεόραση για να εκμεταλλευτούν το μοναδικό προσόν που διαθέτει σ’ αυτήν....
την εκλογική αναμέτρηση: την πολυλογία του!


Προτείνει, λοιπόν, μια σειρά τηλεοπτικών αναμετρήσεων, ελπίζοντας ότι φωνασκώντας θα κρύψει τις άλλες φωνές και θα προκαλέσει σύγχυση. Αυτό θέλει ο Βενιζέλος. Τη σύγχυση. Για να δείξει ό,τι όλοι είναι ίδιοι και πως αυτός που φωνάζει περισσότερο μπορεί και να ακουστεί περισσότερο.


Από κοντά μπήκε στο παιχνίδι και το κανάλι των εκδοτών, προφανώς σε συνεννόηση με τον εκλεκτό τους, για να τον αβαντάρουν. Το MEGA, λοιπόν, πρότεινε αναμέτρηση Σαμαρά και  Βενιζέλου στη δική του συχνότητα. Για να υποβάλλουν προφανώς ερωτήσεις όλα τα καλά παιδιά των εκδοτών! Δηλαδή, ζητάνε από τον Σαμαρά να πάει στο στόμα του λύκου!


Ήθελα, επίσης, να συγχαρώ το MEGA  για τη δημοκρατικότητά του να ..εξοστρακίσει  όλα τα άλλα κόμματα από το ala MEGA debate. Μήπως να …βρούν και κανένα  τρόπο να τα αποκλείσουν από τις εκλογές;


Τέλος, υπάρχει και κάτι πονηρό, στην όλη μεθόδευση. Το MEGA προφανώς θέλει να πείσει ένα μήνυμα στην ελληνική κοινωνία ότι αυτούς προτιμά το σύστημα και είναι περίπου ίδιοι!


Ελπίζω, η ΝΔ να μην πατήσει την πεπονόφλουδα και τους κάνει τη χάρη!


Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσουμε: Τηλεμαχίες σαν και αυτές που γίνανε στο παρελθόν είναι χάσιμο χρόνο. Ταλαιπωρία για όλους, χωρίς να γίνει κανένας σοφότερος.


Αν και πώς  θα γίνουν τηλεμαχίες, αυτό πρέπει να το αποφασίσει η διακομματική επιτροπή και όχι το MEGA! Πολύ δε περισσότερο ο Βενιζέλος!





Αδέξιος Δεξιός


Υ.Γ. 1. Κάποιος να θυμίσει το μέγεθος της υποκρισίας του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα debates. Όταν προηγούνται στις δημοσκοπήσεις είναι εναντίον των debates. Όταν υστερούν είναι υπέρ!


ΥΓ. 2. Και εκεί στη ΝΔ να μην…τσιμπάνε τα δολώματα. Πέταξε το ΠΑΣΟΚ την πεπονόφλουδα για τα debates και όλη μέρα αντί να μιλάνε για το Ζάππειο, συνδιαλέγονται με τη Φώφη.


ΥΓ. 3. Όσοι νομίζουν ό,τι ο Σαμαράς δεν θα πάει καλά στα debates, είτε δεν τον ξέρουν καλά, είτε τον …υποτιμούν.




Από το antinews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια