Μπέος: Την Ελλάδα κυβερνούσε ένας χασισοπότης!


Ο κρατούμενος στις φυλακές Ναυπλίου για την εμπλοκή του στα στημένα ματς, Αχιλλέας Μπέος εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας, Γιώργου Παπανδρέου.
Ως ένα στημένο παιχνίδι εις βάρος του, χαρακτήρισε τα όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό και τον έφεραν στη φυλακή, ο Αχιλλέας Μπέος με δηλώσεις....
του στο Marconi Radio.


Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου με βαρύτατους χαρακτηρισμούς επιτέθηκε και στον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ τόνισε ότι η φυλάκιση του ήταν ένα μέρος σχεδίου για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη.


"Είναι λαμόγια, με πολεμάνε, έχω πάει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, δεν μου αφήνουν το τεκμήριο της αθωότητας. Θα κάνω 18 μήνες και θα βγω θέλουν δεν θέλουν, το έχω πάρει απόφαση. Παρανομούν! Κάνουν κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος. Δεν θα τους παρακαλέσω, αντίθετα θα τους ξεφωνίσω.


Όλα ήταν είναι στημένο παιχνίδι, ενός χασισοπότη! Είναι λυπηρό. Ένας χασισοπότης κυβερνούσε δυο χρόνια την Ελλάδα. Θεώρησε ότι ήταν επικοινωνιακό τρικ, να πάει ο Μπέος φυλακή την ώρα που χιλιάδες κόσμου διαδήλωνε στοΣύνταγμα κατά των μνημονιακών και δυσμενών μέτρων για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη" τόνισε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ . ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.