Η Άννα ξαναέκανε τον Άη-Στράτη… ξερονήσι...


Τέρμα τα ψέματα! Άμα είσαι χαρισματικός, gatee που λένε και στο χωριό μου, βάζεις τη σφραγίδα σου παντού. Σαν την Άννα Διαμαντοπούλου. Που λίγες εβδομάδες στο Ανάπτυξης έγραψε ιστορία, επαναλαμβάνοντας την Ιστορία ως φάρσα και επιβεβαιώνοντας τη ρήση του Κάρολου (Μαρξ).
Ως επί της Ανάπτυξης λοιπόν, ασχολούμενη....
προφανώς με την ... 
σταυροθηρία στην κολασμένη για το ΠΑΣΟΚ Α’ Αθηνών (όπου εκλέγεται δεν εκλέγεται), άφησε στο έλεος του Θεού τον Άγιο Ευστράτιο, το νησί του Αιγαίου, με τις εξής παρενέργειες λόγω της έλλειψης πλοίων: Ψωμί και φάρμακα μόνο μέσω Λιμενικού, σχολεία κλειστά μετά τις διακοπές του Πάσχα γιατί οι καθηγητές δεν μπορούν να φτάσουν, κοινώς ο σώζων εαυτόν σωθήτω.


Κηρύχθηκαν ανεπιθύμητοι στο νησί όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, όλων των κομμάτων, από τους εξοργισμένους κατοίκους. Δεν θα αναρωτηθούμε για την ύπαρξη «τσίπας» στην υπουργό της φωτοτυπίας, είναι γνωστό ότι απουσιάζει η έννοια από το λεξιλόγιό της.


Θα αναρωτηθούμε όμως αν, η γυναίκα που θέλει ακόμα να γίνει πρωθυπουργός αυτής της χώρας, καταδίκασε τον Αη-Στράτη να μετατραπεί και πάλι σε «ξερονήσι»…

newpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια