Από τη χθεσινή συνέντευξη του Π. Καμμένου στο επίσημο όργανο του Κινήματος, τη RealNews:
Καμμένος: Ο εκφοβισμός για επιστροφή στη δραχμή είναι μια ψεύτικη απειλή, η οποία δεν προβλέπεται από καμία ευρωπαϊκή συνθήκη. Μηχανισμός αποβολής δεν υφίσταται.
Καλά και μηχανισμός στήριξης δεν προβλεπόταν αλλά στήθηκε σε 1 βδομάδα....
ΚαμμένοςΑποκλείεται το ενδεχόμενο να συγκυβερνήσουμε με οποιοδήποτε κόμμα ψήφισε το πρώτο ή το δεύτερο μνημόνιο.... Το χρέος που έχει δημιουργηθεί από τα παράνομα επιτόκια δεν το αναγνωρίζουμε.Αναγνωρίζουμε τα πραγματικά ποσά που έχουμε λάβει και τους νόμιμους τόκους.

Δεν θέλουμε τα κόμματα που ψήφισαν τις δανειακές συμβάσεις αλλά θέλουμε τα 200 εκ που τσιμπήσαμε με τα μνημόνια
Καμμένος: ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. είναι κόμματα που πιστεύουν στην παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και στον φεντεραλισμό. Εμείς πιστεύουμε στην διατήρηση της έννοιας έθνους-κράτους... Είμαστε Ευρωπαίοι, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας αποκλείσει τη συνεργασία με άλλες χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο εντός του ευρώ.

"Είμαστε Ευρωπαίοι" αλλά οι άλλοι "είναι φεντεραλιστές"... άντε βγάλτε συμπέρασμα... το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Πάνος θέλει να μείνουμε στο ευρώ αλλά να μην ισχύουν για μας οι κανόνες που ισχύουν για άλλους... πολύ σοφό!!! Πως και δεν το είχε σκεφτεί άλλος πριν απ' αυτόν; Είναι σίγουρο πως αυτοί που στέλνουν επί 30 χρόνια τα πακέτα και τα ΕΣΠΑ θα ενθουσιαστούν με τις ιδέες του Πάνου... αλλά τι λέω αφού ο Πάνος λέει ότι μας χρωστάνε και δεν τους χρωστάμε.



http://dexiextrem

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια