Η Μπαρτσελόνα έχανε τα γκολ και η Τσέλσι το έβαλε. (βίντεο)


Aπίστευτη κατοχή μπάλας,ευκαιρίες, αλλά και ομορφιά-νόμος του ποδοσφαίρου!
Χάθηκε το μέτρημα...
Και τι δεν έκανα οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα για να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Φάσεις με το σωρό. Εχουμε και μετράμε:....

Στο 10' ο Αλέξις Σάντσες πήρε την τέλεια πάσα του Ανρές Ινιέστα και πλάσαρε με το μυτάκι πάνω από τον Τσεχ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 18' μετά από φάση διαρκείας ο Ινιέστα σούταρε, ο Τσεχ απέκρουσε και ο Φάμπρεγας δεν μπόρεσε απλά να σπρώξει τη μπάλα στην εστία.
Στο 28' και το 29' ο Τσεχ σταμάτησε τους Φάμπρεγας και Αλέξις Σάντσες.
Στο 43' ο Ασλεϊ Κόουλ πρόλαβε στο τελευταίο δευτερόλεπτο τον Φάμπρεγας, για να ακολυθήσει το γκολ του Ντρογκμπά!
Στο 51' ο Τσεχ σταμάτησε τον Αντριάνο.
Στο 57' ο Αλέξις Σάντσες αστόχησε από μισό μέτρο, στέλνοντας τη μπάλα ξυστά από το αριστερό δοκάρι.
Στο 87' η ανάποδη κεφαλιά του Πουγιόλ σταμάτησε από το εκπληκτικό πλονζόν του Τσεχ.
Και στο 3ό λεπτό των καθυστερήσεων το πολύ όμορφο δυνατό πλασέ του Πέδρο χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.

Ηταν η πρώτη φορά που η κάμερα συνέλαβε τόσες φορές τον Γκουαρδιόλα να πιάνει το κεφάλι του!

Αυτό φυσικά συνέβη, μιας και η κατοχή της Μπαρτσελόνα ανήλθε στο εξωπραγματικό 21-79%, με τις σωστές πάσες να φτάνουν στο 93%!

Σε όλες αυτές τις ευκαιρίες η Τσέλσι είχε να παρατάξει μόλις μία καλή στιγμή. Αυτή του γκολ. Επειδή όμως αυτό είναι που μετράει, οι Λονδρέζοι έγιναν οι πρώτοι που υποχρέωσαν τη Μπάρτσα να φύγει με σκυμμένο κεφάλι σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ εδώ και 14 μήνες (από το 2-1 της Αρσεναλ τον Φεβρουάριο του 2011). Ετσι οι Μπλε απέκτησαν σεβαστό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης Τρίτης, όπου εκεί θα πρέπει να έχουν μαζί τους όλα τα εφόδια που είχαν στο Λονδίνο και ακόμα τόσα.

Για την Τσέλσι ήταν η τέταρτη εντός έδρας νίκη επί της Μπάρτσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (1 νίκη η Μπάρτσα και 1 ισοπαλία). Οσο για τον Λιονέλ Μέσι που ενίοτε έμοιαζε να προσπαθεί να τα βάλει μόνος του με όλους, δεν σκόραρε ούτε αυτή τη φορά κόντρα στους Λονδρέζους, κάτι που δεν έχει κάνει σε κανένα από τα έξι ματς απέναντι τους, ενώ ο Ντρογκμπά έφτασε τα τρία σε επτά αγώνες με τους Καταλανούς.

* Στο 24' ο Ινιέστα έκανε πλάκα στον Τιμ Κέιχιλ. Τον πέρασε τρεις φορές στην ίδια φάση, με το τελευταίο άδεισμα πάνω στη γραμμή. Εκεί ο Αγγλος αμυντικός τον σπρώχνει από πισω και υπάρχει σοβαρή υποψία πέναλτι (με το γράμμα του νόμου σίγουρα).

Τσέλσι: Τσεχ, Κόουλ, Τέρι, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Ραμίρες (88' Μποσίνγκουα), Ομπι-Μίκελ, Λάμπαρντ, Ραούλ Μεϊρέλες, Μάτα (74' Καλού), Ντρογκμπά

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Μασεράνο, Πουγιόλ, Αντριάνο, Ινιέστα, Μπουσκέτς, Τσάβι (85' Κουένκα), Αλέξις Σάντσες (66' Πέδρο), Μέσι, Φάμπρεγας (78' Τιάγκο)
 

Chelsea 1-0 Barcelona από goalsarena2012-3

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια