Οργια, ναρκωτικά και αλκοόλ σε σχολείο της Μυτιλήνης- Σοκ στην τοπική κοινωνία


Οργια, ναρκωτικά και αλκοόλ σε σχολείο της ΜυτιλήνηςΚοινό μυστικό φαίνεται πως αποτελεί στο νησί της Μυτιλήνης, η χρήση ναρκωτικών, η πορνεία με αντάλλαγμα χασίς ή κοκαΐνη και η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ από μαθητές γυμνασίου και λυκείου.


Ολα ξεκίνησαν όταν λίγο πριν ξεκινήσουν για ολοήμερη εκδρομή, πέντε μαθητές....
Λυκείου στο Μόλυβο Μυτιλήνης, συνελήφθησαν εφοδιασμένοι με χασίς. Και μπορεί κατά τα φαινόμενα να προκάλεσε έκπληξη στην τοπική κοινωνία, όμως σύμφωνα με το lesvosnews.net οι περισσότεροι μαθητές στο άκουσμα της είδησης, σχολίασαν «σιγά το νέο», αφού όπως προέκυψε οι πέντε μαθητές που πιάστηκαν με τα τσιγαριλίκια χασίς δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου του ανάμεσα σε όσα ακόμα συμβαίνουν τη νύχτα στη Μυτιλήνη, με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά λυκείου, ακόμα και γυμνασίου.


Σύμφωνα με το ντόπιους, το φαινόμενο παίρνει διαστάσεις κυριολεκτικά μαζικής εξόντωσης της νεολαίας του νησιού. Σε διάφορα σημεία της Μυτιλήνης, ακόμα και μέσα σε αυλή σχολείου μέρα μεσημέρι, μαθητές κάνουν χρήση ουσιών χωρίς να νιώθουν τον παραμικρό φόβο. Αντίθετα μάλιστα, «ανεβάζουν» τις φωτογραφίες τους στο FaceBook, δηλώνοντας τις πράξεις τους.


«Κοινό μυστικό» των μαθητών είναι και τα φαινόμενα πορνείας από μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι εκδίδονται με αντάλλαγμα ένα τσιγαριλίκι χασίς, ή δόση κοκαΐνης.


Οι αστυνομικές αρχές γνωρίζουν το φαινόμενο, αλλά είτε αγνοούν τα περιστατικά, είτε αδυνατούν να τα αντιμετωπίσουν.


Από μικροί στο αλκοόλ...


Ακόμα και από τα 12, πριν καν τελειώσουν το Δημοτικό, πολλοί μαθητές στη Μυτιλήνη καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, αγνοώντας τις επιπτώσεις στο οργανισμό τους.


Φωτογραφίες από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει μπαρ σε παράδρομο της μυτιληνιάς προκυμαίας, με πελάτες μαθητές γυμνασίου και λυκείου, αλλά και ενηλίκους, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.


Στις φωτογραφίες, που είναι «ελεύθερες», δηλαδή προσβάσιμες από όλους και φυσικά από τα στελέχη των διωκτικών αρχών, μαθήτριες λικνίζονται κλεισμένες μέσα σε κλουβί που κρέμεται από το ταβάνι. Γύρω – γύρω παιδιά, μαθητές στην πλειοψηφία τους, καταναλώνουν αλκοόλ και χορεύουν, ενήλικοι δε... απολαμβάνουν το θέαμα.


Πολλοί δε από τους μαθητές έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο, έπειτα από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.


iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια