Στα χέρια των ελληνικών Αρχών ο Μάκης Ψωμιάδης!


Το μεσημέρι της Δευτέρας πέρασε τα σύνορα ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλας.
Είναι ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση των στημένων αγώνων.
Η παράδοση έγινε στο φυλάκιο των Ευζώνων και πλέον κατευθύνεται προς την Αθήνα.
Ο Μάκης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της αστυνομίας, κατευθύνεται αυτήν την ώρα στην Αθήνα όπου και θα κρατηθεί....
για να απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα.


Ο εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση των στημένων αγώνων, είχε συλληφθεί σε καφετέρια των Σκοπίων στις 9 Νοεμβρίου 2011 (εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από την Interpol). Στη συνέχεια, ο ανακριτής του Πρωτοδικείου των Σκοπίων είχε διατάξει την προφυλάκισή του.


Από τότε εκκρεμούσε η έκδοση του πρώην μεγαλοπαράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ όλο αυτό το διάστημα οι αρμόδιες αρχές της ΠΓΔΜ προέβαλαν γραφειοκρατικά προβλήματα, τα οποία, όμως, τελικά ύστερα από διάβημα του υπουργού Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, το αίτημα έγινε δεκτό.


Ο Ψωμιάδης οδηγείται οδικώς στην Αθήνα και όλα δείχνουν ότι θα διανυκτερεύσει στο κτίριο της ΓΑΔΑ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ώστε να οδηγηθεί στην Ευελπίδων και τον ανακριτή για την εκτέλεση του εντάλματος και εν συνεχεία την προφυλάκισή του, πιθανότατα στις φυλακές Κορυδαλλού.


Ο πρώην ισχυρός άντρας των "Αργοναυτών", ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε "στημένα" παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες: “1) της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωση, 2) της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, 3) της εκβίασης με απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζομένου κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ' εξακολούθηση και 4) της ηθικής αυτουργίας σε απάτη κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ' εξακολούθηση”....


newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια