Συνιδιοκτήτης σε "ροζ" ξενοδοχείο ο αρχηγός της “Χρυσής Αυγής”;


Τουλάχιστον κατά την .ίδρυση της εταιρείας για το “ροζ” ξενοδοχείο στην πλατεία Αττικής ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίζεται μέλος του Δ.Σ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας το “Έθνος” στο ξενοδοχείο εμφανίζονται να συμμετέχουν ως μέλη του ΔΣ τόσο η σύζυγος του Ν. Μιχαλολιάκου όσο....
και ο αδελφός της.


Πρόκειται για ξενοδοχείο ημιδιαμονής, στο οποίο συνήθως βρίσκουν στέγη “παράνομα” ζευγάρια, αλλά και επαγγελματίες του σεξ.


Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα στο ξενοδοχείο εργάζονται και αλλοδαποί.


Πρόκειται για το ξενοδοχείο “New Dream” στην οδό Λιοσίων το οποίο ανήκει στην εταιρεία “Λυδία” όπου σύμφωνα τουλάχιστον με την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της 6ης Σεπτεμβρίου του 2007 στο ΔΣ που εξελέγη από τους μετόχους και που όπως αναφέρεται θα έχει θητεία μέχρι 27/05/2012 ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος είναι ο αδελφός και η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και ο ίδιος μέλος του Δ.Σ.



newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. η μιση Αθηνα ενα μπουρδελο ειναι

    το κεντρο της Αθηνας
    οι λαθρομεταναστες μπουρδελο το κανανε........

    αντε ρε που σας ενοχλησε ενα νομιμο ξενοδοχειο.
    ΠΟΥΡΙΤΑΝΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ

    ΤΩΡΑ χρυση αυγη

    πρωην αριστερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας ενοχλεί ένα νόμιμο ξενοδοχείο , μας ενοχλεί που ο Μιχαλολιάκος από την μια βρίζει τους λαθρο και από την άλλη τους παίρνει για δουλειά.
    Δεν πρέπει μόνο να φαίνεται νόμιμος ο Μιχαλολιάκος αλλά πρέπει και να είναι. Ούτε έχω κάτι με την Χρυσή αυγή και τον πρόεδρό της.
    Και βέβαια αμέτρητες φορές έχουμε μιλήσει για τις ευθύνες της πολιτείας για τους λάθρο που βιάζουν και σκοτώνουν για 5 και 10 ευρώ αθώους συμπολίτες μας και η αριστερά καλύπτει με υπατίες και μαλακίες αυτά τα αποβράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.