«Αρεοπαγίτου - Κορυδαλλός δύο ζεμπεκιές δρόμος».


Δυο ζεμπεκιές δρόμοςΠόσο άραγε απέχει ο Κορυδαλλός από την οδό Διον. Αρεοπαγίτου; Κατά τον άγνωστο «γητευτή των… καφάο», μόνον «δυο ζεμπεκιές δρόμο»!


Ο νέος «καλλιτέχνης» στην περιοχή του Κολωνακίου, άρχισε να ζωγραφίζει πολιτικά πρόσωπα, να σκαρφίζεται πολιτικές λεζάντες, χρησιμοποιώντας....
ως καμβά τα… καφάο.


Καμία σχέση με γκράφιτι, αφού πρόκειται για προσωπογραφίες με λαδομπογιά.


Μια έγχρωμη προσωπογραφία του προφυλακισμένου στον Κορυδαλλό κ. Α. Τσοχατζόπουλου βρίσκεται σε καφάο του ΟΤΕ στην οδό Μαρασλή με λεζάντα: «Αεροπαγίτου -  Κορυδαλλός δύο ζεμπεκιές δρόμος».


Η τεχνική των «γητευτών των καφάο» μεσουρανούσε στο Λονδίνο την περασμένη δεκαετία και είχαν στόχο σελέμπριτις, ποδοσφαιριστές και εκατομμυριούχους με Ρολς Ρόις.


Ο κ. Τσοχατζόπουλος εν αναμονή της απόφασης για την αίτηση αποφυλάκισής του, παραμένει, στο μεταξύ στο κελί του στην Στ΄ πτέρυγα του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κορυδαλλού και όπως μαθαίνω, απέναντι ακριβώς από το κελί του βρίσκεται ο τελευταίος των χουντικών Ν.Ντερτιλής.


Αντάλλαξαν στην αρχή μερικές κουβέντες, πρoαυλίζονται και οι δυο στον ίδιο χώρο, αλλά συνήθως ο Ακης παραμένει με κλειστή την πόρτα στο κελί διαβάζοντας εφημερίδες.
Δυο ζεμπεκιές δρόμος
Τι σου είναι όμως ο άνθρωπος όταν είναι large ακόμα κι αν βρίσκεται έγκλειστος στον Κορυδαλλό, αφού όπως βεβαιώνουν κρατούμενοι που βρίσκονται στην ίδια πτέρυγα πολλές φορές ο Ακης τους κερνά από το φαγητό που του στέλνει η γυναίκα του.
ΒΗΜΑτοδότης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια