Επεισόδια στο Σύνταγμα για δεύτερη ημέρα - Τα ΜΑΤ για να αδειάσουν την πλατεία χτυπούν αδιακρίτως τον κόσμο


Για δεύτερη ημέρα δεν αποφεύχθηκαν τα επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος με πετροπόλεμο από την πλευρά των αναρχικών, αλλά και τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων και να προσπαθούν να απωθήσουν με κάθε τρόπο τον κόσμο τόσο από τη λεωφόρο Αμαλίας όσο και από την πλατεία.


Στην προσπάθειά τους μάλιστα αυτή, τα ΜΑΤ χτυπούν αδιακρίτως με κλωτσιές και μπουνιές όποιον βρουν μπροστά τους, ακόμα και τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ που καλύπτουν τα γεγονότα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ


Μεταξύ των τραυματιών και ένας φωτορεπόρτερ, ο Μάριος Λώλος, ο οποίος χτυπήθηκε στο κεφάλι από έναν άντρα των ΜΑΤ. 
Εκατοντάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος για άλλη μία φορά για να διαμαρτυρηθούν για όλους εκείνους τους λόγους που οδήγησαν στον 77χρονο Δημήτρη Χριστούλα στην αυτοκτονία. 
ΦΩΤΟ NEWSIT
H Λεωφόρος Αμαλίας έκλεισε από τους συγκεντρωμένους και μόλις έγινε αυτό, εκατοντάδες άντρες των ΜΑΤ έκαναν την εμφάνισή τους μπροστά από τα κάγκελα, δείχνοντας πως είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν οποιαδήποτε εκτροπή. 
ΦΩΤΟ NEWSIT
Βέβαια λίγο αργότερα τα ΜΑΤ με ειρηνικό τρόπο και διακριτικότητα άρχισαν να απωθούν τον κόσμο προς την πλατεία έτσι ώστε να ανοίξει η Λεωφόρο Αμαλίας. 
Κατά μήκος όλης της λεωφόρου Αμαλίας μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη έχουν μπει κάγκελα, προκειμένου να μην μπορεί να μην πλησιάσει κανείς κοντά στη Βουλή. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια