Σημαίες ευκαιρίας


Αν θυμόμαστε καλά ο Γιάννης Δημαράς όταν αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ μόνο που δεν ανακηρύχθηκε ο νέος ηγέτης του λαού. Όταν πήρε μέρος στις δημοτικές εκλογές, και πριν αυτές διεξαχθούν, οι δημοσκοπήσεις του έδιναν ακόμη και την πρώτη θέση, μπροστά από τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, κ. Σγουρό, και της ΝΔ, κ. Κικίλια στη μάχη της Αττικής. Του έδιναν....
ακόμη και 6-7 μονάδες διαφορά από τους αντιπάλους του.


Τότε τον είχαν αποθεώσει και οι πικραμένοι του ΠΑΣΟΚ και κάποιοι αμφιταλαντευόμενοι από τη ΝΔ και φυσικά η Αριστερά που έβλεπε ότι ο Δημαράς, ο καθαρός και αγωνιστής πρώην δημοσιογράφος, θα μπορούσε να σπάσει το δικομματισμό.


Για να μην πούμε για τους ύμνους των μέσων ενημέρωσης, μέχρι που κι αυτά κατάλαβαν ότι δεν τους συμφέρει να κερδίσει ο κ. Δημαράς και να χάσει ο εκλεκτός τους κ. Σγουρός.


Όλα αυτά φυσικά είναι παρελθόν από τη στιγμή που και ο Δημαράς δεν έγινε Περιφερειάρχης και μια ακόμη δημοσκοπική φούσκα ξεφούσκωσε γρήγορα.


Η ουσία είναι ότι τώρα ο κ. Δημαράς αποφάσισε να κάνει το απονενοημένο διάβημα και να συνεργαστεί με τον Καμμένο. Καμιά σχέση, αλλά χαλάλι, για τη φουκαριάρα την έδρα στη Βουλή όλα γίνονται.


Το ενδιαφέρον είναι ότι πριν συνεργαστεί με τον Καμμένο, είχε επαφές και με το ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία αλλά αυτές δεν καρποφόρησαν. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Τσίπρα, αλλά δεν έκλεισε η συμφωνία.


Επομένως, αφού ο κ. Δημαράς πήγε με τον κ. Καμμένο αφού πρώτα πέρασε από την Κουμουνδούρου, δεν αποκλείεται να δούμε και τον Αλέξη αγκαλιά με τον όψιμο επαναστάτη Πάνο Καμμένο.  Όλοι μαζί στον αντιμνημονιακό αγώνα, λέμε τώρα.


Διότι αν όλους αυτούς, από τα άκρα δεξιά μέχρι τα άκρα αριστερά, τους ενώνει μια στείρα αντιπολίτευση χωρίς πλάνο, σχέδιο, πρόταση για το  μέλλον, τότε είμαστε από χέρι χαμένοι και… καμμένοι.


Κι αν όλοι αυτοί που το μόνο που θέλουν είναι η πολιτική τους επιβίωση, ακόμη κι αν διαλύσουν τη χώρα, προσκυνούν σημαίες ευκαιρίες, τότε μετά τις εκλογές θα επικρατήσει το χάος. Ο Δημαράς αποκάλυψε αυτό που οι περισσότεροι υποπτευόμασταν. Ότι την πολιτική πολλοί εμίσησαν, την έδρα της Βουλής ουδείς.


Ο λόγος τους … συμβόλαιο



http://antinews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια