ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ

Πολύ ωραία η εκδήλωση για το blog ellines.com που έκανε ο Ν. Χατζηνικολάου και η ομάδα του στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας στο Μαρούσι την Πέμπτη 05/04/2012 και πολύ συγκίνησαν το ακροατήριο οι ομιλίες των πετυχημένων Ελλήνων της διασποράς που ακούσαμε.

Μας στεναχώρησε όμως πολύ το γεγονός ότι εμφανίστηκε και στρογγυλοκάθισε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων
μεταξύ των επισήμων και συγκεκριμένα μεταξύ Χατζηνικολάου και υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη γνωστή φιγούρα του Κολωνακίου και του ΄΄καλού΄΄ κόσμου που πριν λίγες ημέρες καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση για την ανάμειξή του σε σκανδαλώδη υπόθεση καταπατήσεως Δημοσίων κτημάτων στην περιοχή Αττικής.


Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι την καταδίκη αγνοούσε ο κ. Χατζηνικολάου αλλά και ο μέχρι χθες επικεφαλής των δυνάμεων διώξεως του εγκλήματος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Ίσως βέβαια ο κ. Υφυπουργός να ζητούσε συμβουλές από τον εν λόγω κύριο για την αντιεγκληματική πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει.
Εμάς πάντως το θέαμα μας αηδίασε και σκίασε τις εντυπώσεις μας για την ωραία εκδήλωση. 


Αν όλοι οι νομοταγείς πολίτες και ιδίως οι προβεβλημένοι (δημοσιογράφοι, Υπουργοί κ.τ.λ.) δεν πάψουν να δίνουν το χέρι και να συνομιλούν με ανθρώπους που έχουν καταδικαστεί και μάλιστα σε βαριές ποινές πως περιμένουμε να βελτιωθεί η κατάσταση στην Χώρα μας;
Μήπως περιμένουμε από αυτούς να κρύβονται μέχρι να καθαρίσουν το όνομα τους ;


Είναι σίγουρο ότι δεν θα το κάνουν....


Απογοητευμένος πολίτης

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. μιλάτε για τα 600 στρέμματα της Αιξώνης ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν γράφετε το όνομα του μεγαλοδικηγόρου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν είναι ακόμη αμετάκλητη η απόφαση. Άλλωστε η κοινωνία το γνωρίζει αφού δημοσιεύτηκε το όνομα και η καταδίκη στις καθημερινές εφημερίδες έστω και στα ψιλά γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι κανει νιαου νιου στα κεραμειδια ? Ο Λυκουρεζος !
    σιγα μην τον εκθεσετε ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σσσστ μην το ακουσει η ζωίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.