Ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ


ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ


dimas-iakovouΓια το αγαπημένο παιδί της Αρσης Βαρών και του Ευάγγελου Βενιζέλου, του πρώτου τη τάξει υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, πάμπλουτου από το ελληνικό δημόσιο Πύρρου Δήμα, ο οποίος λάμβανε μέχρι πριν από λίγες ώρες περίπου 1500 ευρώ ως ταγματάρχης του Ελληνικού Στρατού και εάν δεν κάνουμε λάθος και έναν επιπλέον....
μισθό από τη ΓΓΑ, θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά κατεβατά. Θα του θυμήσουμε προς το παρόν(τα υπόλοιπα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 της Παρασκευής)μια παλιά πικρή ιστορία για τον "πατέρα του". Τον προπονητή Χρήστο Ιακώβου που επί των ημερών του ο "κάτσε κάτω από τη μπάρα" ευθύνεται για το ντοπάρισμα(κατά τις κατηγορίες και δεκάδες καταγγελιών υποθέσεις)των 11 από τους 14 αθλητές που πιάστηκαν ντοπέ με λεφτά του δημοσίου πριν από την Ολυμπιάδα του Πεκίνου.


Το 1996 στο καμπ της Καλαμάτας ο κύριος Δήμας είδε, κατάλαβε , ένιωσε κάποια από τις ενέσεις που κατήγγειλε ότι μπήγονταν στα κορμιά αθλητών, ο συνάδερφός του που υπηρετούσε και στη Ελληνική Αστυνομία, Χρήστος Κωνσταντινίδης; Τι είχε γίνει με τον Κωνσταντιντίδη; Ας θυμηθούμε:


"Παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων της Ατλάντα, ο αθλητής της Εθνικής ομάδας Χρήστος Κωνσταντινίδης κατήγγειλε ότι ο Χρήστος Ιακώβου του προμήθευσε απαγορευμένες ουσίες, τις οποίες μετά από λίγο καιρό σταμάτησε να παίρνει και τέθηκε εκτός Εθνικής ομάδας. Στη συνέχεια η ομοσπονδία εξέδωσε μία δήλωση του νόμου 105 που έφερε την υπογραφή του Κωνσταντινίδη και αναιρούσε τις καταγγελίες. Η διαμάχη Ιακώβου - Κωνσταντινίδη έφτασε έξω από τα δικαστήρια μέχρι που ο προπονητής απέσυρε τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Το 2004 η κόντρα με τον Κωνσταντινίδη αναζωπυρώθηκε μετά την αφαίρεση του μεταλλίου από τον Σαμπάνη λόγω ντοπαρίσματος και επανήλθε στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες(2007), με τα ένδεκα θετικά δείγματα στην Εθνική ομάδα άρσης βαρών. Ειδικά για την περίπτωση του Σαμπάνη, ο Ιακώβου ακόμη και σήμερα δηλώνει ότι η... δουλειά ήταν στημένη και όπως έχει πει αφιέρωσε πολλές ώρες σε επαφές με ξένους προπονητές και παράγοντες προσπαθώντας να μάθει ποιος του την έστησε.


Αυτά δεν τα ρωτάμε τώρα. Τα ρωτάμε χρόνια στον κύριο Δήμα, δημόσια. Και ο κολλητός του Βενιζέλου που θα στηρίξει τη νέα Ελλάδα του, δεν έχει αξιωθεί να μας απαντήσει. Που πήγαιναν τα λεφτά μας κύριε Δήμα; Στα φάρμακα για την κατασκευή ψέυτικων ειδώλων του κυρίου Βενιζέλου και του κυρίου Σημίτη;


Το ρεπορταζ θα έχει και συνέχεια κύριε Δήμα. Άλλωστε από 7 Μαίου, γίνεστε βουλευτής...


makeleio.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια