(ΦΩΤΟ) Αποθέωση Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη – «Εδώ είναι το σπίτι σου»


Επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και αγκαλιές. 
«Κώστα, εδώ είναι το σπίτι σου», είπε στον πρώην πρωθυπουργό ένας από τους ψηφοφόρους της ΝΔ που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί έξω από το κτίριο της....
οδού Μητροπολίτου Ιωσήφ 8. «Είσαι κεφάλαιο για τη ΝΔ» του είπε μια γυναίκα.

«Για να κυβερνηθεί ο τόπος πρέπει το βράδυ των εκλογών να υπάρξει νικητής. Δίνουμε τον αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή, με τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά», είπε ο Κώστας Καραμανλής σε σύντομη παρέμβασή του. Η επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού διήρκεσε 15 λεπτά. 

Ανέβηκε στον πέμπτο όροφο όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ, Δημήτρη Τσάμη και τους υποψήφιους βουλευτές στην Α΄και Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, με τους οποίους συζήτησε για την προεκλογική δραστηριότητα.

Αστειεύτηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής και του είπε ότι περιμένει από αυτόν οδηγίες για την προεκλογική εκστρατεία, ενώ χαιρέτισε όλους τους υποψήφιους ξεχωριστά και αντάλλαξε λίγες κουβέντες με τον καθένα. 
Παρών ήταν και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, στον οποίο ο κ. Καραμανλής είπε ότι οι δυο τους ήταν από τους πιο παλιούς στην αίθουσα.




newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια