Πατέρας για δεύτερη φορά ο Αλέξης ...


Μπορεί σχεδόν όλοι να πιστεύουν ότι ο νους του αρχηγού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποκλειστικά και μόνο… αφιερωμένος στις εκλογές που πλησιάζουν αλλά κάνουν λάθος, καθώς δε γνωρίζουν το μικρό του μυστικό.


Σύμφωνα με ... πληροφορίες, o Αλέξης Τσίπρας και η Περιστέρα (ή Μπέτυ όπως την αποκαλούν οι φίλοι της) περιμένουν....
σύντομα το νέο μέλος της οικογένειας καθώς η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα είναι και πάλι έγκυος και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο καθώς σε 2 μήνες θα φέρει στον κόσμο έναν ακόμη… Τσίπρα junior. Ή πιο απλά, η Περιστέρα είναι 7 μηνών έγκυος και περιμένει αγοράκι!


Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η ευτυχία τους θα… διπλασιαστεί με ένα δεύτερο παιδί και, εξάλλου, θα έχει και ένα αδερφάκι ο μικρός Παύλος, ο οποίος μάλιστα κλείνει σε λίγες ημέρες τα 2 του έτη!


Οι κοντινοί άνθρωποι του Αλέξη Τσίπρα έχουν να λένε για την αστείρευτη ενέργεια του καθώς δίνει με όλη του την ψυχή την προεκλογική μάχη και παράλληλα φροντίζει να μη λείψει (στο μέτρο του δυνατού) πολύ από το πλευρό της συντρόφου του.


Τώρα, αν ρωτάτε για γάμο, μάλλον αυτό συνεχίζει να βρίσκεται εκτός σχεδίων του ζευγαριού, το οποίο εξάλλου έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Παρ’ όλα αυτά, πάντως, το ζευγάρι χτυπάει την αργυρή επέτειο (κι όμως…) αφού είναι μαζί από το 1987 όταν οι δυο τους πήγαιναν ακόμη στο Λύκειο.

star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια