Προπηλακισμοί μετά την ομιλία Βενιζέλου στην Πάτρα. (Βίντεο)


Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που αποχωρούσαν από το χώρο ενώ ένας πολίτης προσπάθησε να προπηλακίσει τον Ε.Βενιζέλο. Μεγάλη ήταν η παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή!
Μεγάλη ένταση επικράτησε για αρκετή ώρα έξω από το γήπεδο της Ε.Α.Π. καθώς πολίτης προσπάθησε να προπηλακίσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο την ώρα....
που προσπαθούσε να φύγει από το γήπεδο αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του και αποτράπηκε την τελευταία στιγμή από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών και της ασφάλειας του ίδιου.


Στην περιοχή υπήρχε πρωτοφανή αστυνομική παρουσία για ομιλία αρχηγού κόμματος. 


Φωνές και έντονες διαμαρτυρίες από τους συγκεντρωμένους έξω από το χώρο που αποδοκίμασαν και φωνάζαν κλέφτες όσους αποχωρούσαν από την ομιλία. Παράλληλα φώναζαν συνθήματα όπως "Αλήτες, χήτες ταγματασφαλίτες" "ψωμί, παιδεία, ελευθερία η χούντα δεν τελείωσε το 73", "Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά" και άλλα παρόμοια.


Ένας νεαρός φώναζε με οργή "Είμαι 30 χρόνων και είμαι άνεργος. Με κατάντησαν άχρηστο".


Γύρω στις 20:20 έφτασε στο γήπεδο της ΕΑΠ ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνοδευόμενος από τον τέως Πρωθυπουργό και υποψήφιο στην Αχαϊα Γιώργο Παπανδρέου. Ένταση επικράτησε καθώς ομάδα περίπου 60  ατόμων είχαν συγκεντρωθεί έξω απο το γήπεδο και γιουχάραν φωνάζοντας "κλέφτες", "απατεώνες", "ληστές".


Οι συγκεντρωμένοι που ήταν άτομα όλων των ηλικιών, φώναζαν ότι έχουν αναγκαστεί στη φτώχεια και την εξαθλίωση από την πολιτική του μνημονίου. Η αστυνομία τους απώθησε σε μια γωνία κοντά στο γήπεδο της ΕΑΠ. 


Στο μεταξύ ένταση επικράτησε και με τους δημοσογράφους καθώς δεν τους επέτρεπαν την είσοδο στην ΕΑΠ, με το επιχείρημα ότι το γήπεδο γέμισε.



newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια