Μάκης Βορίδης, ένας αφόρητος πολιτικάντης...



(σ.σ.z Παρακολουθούσα χθες βράδυ κάποια εκπομπή στην τηλεόραση με καλεσμένο τον Βορίδη και άλλους πολιτικούς.
Το θέαμα με τον Βορίδη καταντάει γελοίο όταν αυτός ο τύπος προσπαθεί να μιλήσει έχοντας ένα στυλάκι χιλίων καρδιναλίων και ένα τουπέ απαξιώνοντας τους πάντες.
Όταν δε του έκαναν ερωτήσεις απαντούσε χασκογελώντας σαν να τους έκανε ....χάρη που τους απαντούσε ! 
Αυτό είναι το νέο ήθος που εισάγουν στην πολιτική ζωή τύποι σαν τον πρώην ''άκρα'' ακροδεξιό Βορίδη που μην ξεχνάμε κάποτε κυκλοφορούσε με τσεκούρια σαν κοινός τραμπούκος)....


Μια εξαιρετικά εύστοχη παρατήρηση έκανε χθες στη στήλη του στη Lifo ο Άρης Δημοκίδης:


Ο Μάκης Βορίδης λοιπόν, εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια, μας έχει φάει τα αυτιά για τους ξένους που μας βιάζουν, μας κλέβουν και ... μας παίρνουν και τους άντρες. Μας έχει πρήξει με το πώς οι ξένοι πρέπει να μαζευτούν και να φύγουν, για το πώς πρέπει να καθαρίσει η Αθήνα κλπ.


Τώρα λοιπόν, έστω και για καθαρά εκλογικούς και κουτοπόνηρους λόγους ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης αποφάσισε να φτιάξει τα Κέντρα "Υποδοχής" Μεταναστών. Κι επειδή....




...όλοι οι Δήμαρχοι έλεγαν "όχι σε μας! να τα κάνετε στην Αττική που έχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα", συμβολικά, το πρώτο Κέντρο θα γίνει στην Αμυγδαλέζα.
(...)
Ο Μάκης Βορίδης αντιδρά! Κι όχι μόνο αντιδρά, αλλά στην ουσία, τελευταία στιγμή και ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του Χρυσοχοϊδη, βάζει ένα αξεπέραστο εμπόδιο στην κατασκευή του. Γκρινιάζοντας ότι δεν τον ρώτησε ο Υφυπουργός του όταν δέχτηκε να παραχωρήσει -έναντι έξι εκατομμυρίων ευρώ, όχι τζάμπα!- κάποια κοντέινερ που θα χρησιμεύσουν ως σπίτια των μεταναστών, τώρα λέει ότι δεν θέλει να δώσει τα κοντέινερ.


Αποτέλεσμα: δεν μπορεί να γίνει το Κέντρο, επειδή εμπόδια βάζει ο Μάκης Βορίδης. Ο άνθρωπος που τόσα χρόνια μας λέει ότι ήθελε σαν τρελός να φύγουν οι ξένοι απ' τη χώρα, να πάνε σε κέντρα κράτησης κλπ, τώρα ως μέλος κυβέρνησης -που επιτέλους θα μπορούσε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!- δε δέχεται να δώσει τα κοντέινερ λέγοντας "Ας τα κάνει η επόμενη κυβέρνηση τα Κέντρα Μεταναστών", παρ' ό,τι στην επόμενη κυβέρνηση μπορεί να μην είναι καν ο ίδιος!


Ο πραγματικός λόγος; Πολύ πιο πολιτικάντικος και εξευτελιστικά παλαιοκομματικός απ' ό,τι περίμενα: Είναι υποψήφιος βουλευτής στο Υπόλοιπο Αττικής, και άρα οι κάτοικοι της Αμυγδαλέζας είναι οι εν δυνάμει ψηφοφόροι του!
parapolitiki.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια