Κ. Καραμανλής: Μεγαλύτερη στήριξη στην Ν. Δημοκρατία και στον Α. Σαμαρά για να βγούμε από την κρίση....


Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον πρωην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να κάνει δημόσια παρέμβαση για την στήριξη της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά στον δρόμο για τις εκλογές.
Η δήλωση αυτή βεβαίως ήταν γραπτή και όχι on camera, αλλά είναι η πρώτη δημόσια τοποθέτησή του από τις εκλογές του 2009.
Ο κ.Καραμανλής συνήθως εκφραζόταν μέσω κύκλων του.


Στην δήλωση προσπαθεί να καταστήσει σαφές ότι η κεντροδεξιά εκφράζεται ΜΟΝΟ από τη ΝΔ για να αποκτήσει ο τόπος πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα.Ο κ. Καραμανλής κάνει αναφορά και στο όνομα του Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι όσο μεγαλύτερη στήριξη έχει υπάρχει ελπίδα να βγούμε από την κρίση.


ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, διαρθρωτικές αλλαγές να προχωρήσουν γρήγορα και, πάνω απ’ όλα, επείγει μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από την αδιέξοδη δίνη της ύφεσης.


Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας.


Διαφορετικά η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόπος μπορεί να επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμα και εθνικά.


Αναγκαία προϋπόθεση για την πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα είναι η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας.


Όσο μεγαλύτερη στήριξη έχουν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο πιο βάσιμη γίνεται η ελπίδα ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση χωρίς ακόμα μεγαλύτερο κόστος.



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.