Α. Ανδρεουλάκος: Να στείλουμε τους λαθρομετανάστες σε κάποιο ακατοίκητο νησί....


Άστραψε και βρόντηξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Απόστολος Ανδρεουλάκος, που είναι και πάλι υποψήφιος με τη Ν.Δ στη Β΄ Αθηνών, μόλις ο δημοσιογράφος του θύμισε τις επιθέσεις που δέχθηκε το 1998, όταν πρώτος μίλησε για περιορισμό των λαθρομεταναστών. 
Πρέπει να βρεθούν....
λύσεις χαμηλού κόστους και χωρίς επιβάρυνση των τοπικών κοινωνιών, είπε ο κ. Ανδρεουλάκος. Δεν έχουμε περιθώρια για πολυτελείς χώρους διαβίωσης, με κέντρα διασκεδάσεως και υψηλή υγειονομική περίθαλψη για τους λαθρομετανάστες, όταν κόβονται οι συντάξεις, μειώνονται οι μισθοί και ισοπεδώνεται η υγειονομική περίθαλψη για τους Έλληνες τα παραπάνω είναι πρόκληση. 


Η Ελλάδα έχει δεκάδες ακατοίκητα νησιά. Μπορούν λοιπόν εκεί σε τολ να φιλοξενηθούν οι λαθρομετανάστες χωρίς ιδιαίτερο κόστος για τη φύλαξή τους.


Αμετακίνητος λοιπόν ο Απόστολος στις απόψεις του, 15 ολόκληρα χρόνια μετά. Εδώ δεν λύγισε τότε που τον έβριζαν θεοί και δαίμονες, σήμερα θα δίσταζε να επαναλάβει τις απόψεις του; 
Πολλοί τέως υβριστές του σήμερα πρωτοστατούν σε προτάσεις για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.


Τέλος πάντων, ποτέ δεν είναι αργά, η διορατικότητα όμως που είχε ο κ. Ανδρεουλάκος πρέπει να τονισθεί. 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.