Διώξτε το άγχος στο ''Δωμάτιο θυμού''


Δείτε το φοβερό βίντεο μίας εκ των πεντάλεπτων ''συνεδριών''. Εικόνες μόνο για τολμηρούς (Vid)
Έχετε νεύρα και δεν ξέρετε πώς να ξεσπάσετε; Ο θυμός σας χτυπάει κόκκινο και δε βρίσκεται τρόπους εκτονωθείτε;
Η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα ''Δωμάτιο θυμού''. Ένας χώρος γεμάτος αντικείμενα, έτοιμα να τα καταστρέψετε χωρίς φόβο, άγχος και το κυριότερο... χωρίς συνέπειες.
Το ''Δωμάτιο θυμού'' παρέχει ένα χώρο....
στους απογοητευμένους του πελάτες να απελευθερώσουν τα συναισθήματα τους με μόνη βοήθεια... ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.
  
Μπορεί να μην ακούγεται η πιο ασφαλής λύση, αλλά η Donna Alexander, ιδιοκτήτης αυτής της περίεργης επιχείρησης, καθησυχάζει και εξηγεί στη DailyMail:
''Μόνο με 25 δολάρια ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να βρεθεί σε μία προσομοίωση πραγματικού δωματίου και για πέντε λεπτά να σπάσει ό,τι βρει μπροστά του''.
''Δεν υπάρχει φόβος τραυματισμών, καθώς η προστατευτική στολή, τα πλαστικά γυαλιά και το καπέλο είναι αρωγοί μίας αδιάκοπης διαδικασίας καταστροφής'' συμπληρώνει η ίδια.
Όλα ξεκίνησαν το 2008 από το υπόγειο του σπιτιού της Alexander. Βλέποντας την τεράστια αποδοχή που είχε από το κοινό, η τολμηρή επιχειρηματίας αποφάσισε να επεκτείνει τη δράση της στο Dallas, παρέχοντας μία μη παραδοσιακή μορφή απαλλαγής από το στρες. ''Πρώτα εγώ η ίδια κατάλαβα πως θα αποφορτιστώ και το έκανα επάγγελμα'' δηλώνει.
Μία περιγραφή στην ιστοσελίδα του ''Δωματίου θυμού'' δίνει μία ξεκάθαρη απάντηση σε όσους είναι ακόμα δύσπιστοι. ''Δεν πρόκειται για μορφή πνευματικής βοήθειας, δεν αγγίζει την ιατρική επιστήμη και σε καμία περίπτωση δεν την αντικαθιστά''.
''Όλοι μας θυμώνουμε, είμαστε άνθρωποι και θέλουμε να κάνουμε αυτό που έστω και μία φορά έχουμε ονειρευτεί, να τα σπάσουμε όλα χωρίς να υποστούμε τις συνέπειες'', προσθέτει.
Την άποψη της Alexander δε συμμερίζονται οι ειδικοί, οι οποίοι προειδοποιούν πως κάτι τέτοιο δεν είναι απλό. ''Το πρόβλημα κάποιου μπορεί να επιδεινωθεί και μία ανάλογη πρακτική να αποδειχθεί επικίνδυνη. Αυξάνει τα επίπεδα θυμού και την επιθετικότητα'' δηλώνει η Dr. Jennifer Hartstein.


news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια