Το Μέγαρο μουσικής διάλεξε ο υιός Ψυχάρη για να μιλήσει.

Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΤο παλικάρι πρέπει να έχει μεγάλο πρόβλημα, μάλλον δεν έχει καταλάβει τα προβλήματα των κατοίκων αυτής της πόλης και συμπεριφέρεται σαν να απευθύνεται σε κατοίκους βορείων προαστίων ή Κολωνακίου αφού σε τέτοιο περιβάλλον μεγάλωσε. 


Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω, το ''κόλλημα'' που έχουν στη Συγγρού και σε ''κατεβάζουν'' υποψήφιο και το μεγαλύτερο ''κόλλημα'' του Σαμαρά να σε ''σπρώχνει μήπως και εκλεγείς.
Φυσικά καμία τύχη δεν έχεις αφού ούτε καν μέσα στην δεκάδα δεν είσαι. 
Άντε τώρα στην Βίλα σου να κλάψεις....


Επικοινωνιακή γκάφα από τον υιό του εκδότη του Βήματος


Είναι προφανές ότι ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Ανδρέας Ψυχάρης, δυσκολεύεται να αντιληφθεί την πραγματικότητα που βιώνουν οι ψηφοφόροι της Α’ Αθήνας. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι αποφάσισε να οργανώσει ομιλία – συζήτηση για την «αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας», στο Μέγαρο Μουσικής. Προφανώς, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., έχει την αίσθηση ότι οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, της Κυψέλης και του Παγκρατίου, μπαινοβγαίνουν συχνά – πυκνά στο χλιδάτο Μέγαρο Μουσικής. Τελικά, ο υιός Ψυχάρης, δεν μπορεί να ξεπεράσει, όσο κι’ τον προσπαθεί την μοίρα του…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια