Σήμερα το βράδυ στις 9 ο Ζαμπίδης απέναντι στον Fadi Merza....


Σήμερα, Σάββατο, το IRON CHALLENGE επιστρέφει από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ Ελληνικού και προβάλλεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1!


Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης αγωνίζεται απέναντι στον Πρωταθλητή Fadi Merza, γνωστό και ως “The Beast”! Αυτό που κάνει ξεχωριστή αυτή....
τη μάχη είναι ότι στην περίπτωση νίκης του Μιχάλη Ζαμπίδη, o Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα κατακτήσει τον τίτλο «SUPER WORLD» και τη λευκή ζώνη που κατέχει ο Mike Tyson. 


Στη διοργάνωση θα πραγματοποιηθούν 6 αγώνες kick boxing με σημαντικούς Έλληνες αθλητές και αποκορύφωμα τον μεγάλο αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη.


Το IRON CHALLENGE θα διαρκέσει συνολικά 3 ώρες και θα πλαισιωθεί από διάφορα καλλιτεχνικά δρώμενα. Στη σκηνή θα ανέβουν οι Νέβμα με τη Μαρία Μακρή, ο ΝIVO με τον Ζαν Μπατίστ, αλλά και ο NIVO με τον Ισορροπιστή για να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι που έχουν γράψει ειδικά για τον Μιχάλη Ζαμπίδη, καθώς και η Κατερίνα Στικούδη με χορευτές. Στο red carpet τους καλεσμένους θα υποδέχεται η Ελένη Καρποντίνη. Την παρουσίαση θα κάνει ο Σάββας Πούμπουρας.


Περισσότερες πληροφορίες για το IRON CHALLENGE στο www.ironchallenge.gr


Σήμερα, στις 21:00 στον ΑΝΤ1!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια