ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4ο: Συνελήφθη πάλι ο Λάκης Γαβαλάς


Χρωστούσε ΦΠΑ πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ
Συνελήφθη και η αδερφή του, Νότα.
Πρόσφατα είχε ανοίξει νεο μαγαζί στην Βουκουρεστίου!
Το σήριαλ συνεχίζεται. Ο Λάκης Γαβαλάς, φόρεσε πάλι χειροπέδες - την ανοιξιάτικη κολεξιόν - για 4η φορά πάλι για χρέη στο Δημόσιο.


Ο 60χρονος μόδιστρος....
και η 50χρονη αδελφή του, Νότα, συνελήφθησαν από την Οικονομική Αστυνομία, για ανακριβή απόδοση φόρων (Φ.Π.Α.) προς το Δημόσιο. Μάλιστα επειδή είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος και τον δυο, η αδελφή του παραδόθηκε αυτοβούλως.


Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συνολικές οφειλές ξεπερνούν τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ.


Πιο αναλυτικά, το ύψος της οφειλής από την ανακριβή απόδοση Φ.Π.Α., κατά τη διαχειριστική περίοδο από 01-01-2011 έως 31-03-2011, ανέρχεται στο ποσό των 2.214.188,24 ευρώ.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν, κακουργηματικού χαρακτήρα, αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 18 παρ.1 του Ν. 2523/97 «Διοικητικές και ποινικές κυρώσεις στη φορολογική νομοθεσία και άλλες διατάξεις» όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα. 


Μόλις, στις αρχές Απριλίου, ο άνθρωπος που ως φαίνεται χρωστάει "την μάνα του και τον πατέρα του" στο Δημόσιο είχε ανοίξει κατάστημα με αξεσουάρ σε έναν από τους πιο ακριβούς δρόμους της Αθήνας, άγνωστο πως. 
Μάλιστα πολλοί του είχαν ευχηθεί καλή επιτυχία στο νεο του ξεκίνημα.


Και κυκλοφορούσε ελέυθερος. Και προφανώς, είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το νεο του μαγαζί. Παρότι χρωστούσε 2 εκατομμύρια για μη απόδοση ΦΠΑ.


Και ξαφνικά σήμερα τον θυμήθηκαν ξανά. Και τον συνέλαβαν. Μόλις 11 ημέρες πριν τις εκλογές....




newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια