Α. Ανδρεουλάκος: Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εγκατέλειψε στην τύχη τους τα ΚΕΠ επί 2,5 χρόνια....


Ο Α. Ανδρεουλάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με την συνεργασία των Κ.Ε.Π. με τα ΕΛΤΑ και το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων....

«Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αφού εγκατέλειψε στην τύχη τους τα ΚΕΠ επί 2,5 χρόνια και με ποικίλους τρόπους τα υποβάθμισε, έρχεται τώρα προεκλογικά να εξαγγείλει ότι υπέγραψε ένα μνημόνιο συνεργασίας με το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και τα ΕΛΤΑ, το οποίο εφόσον τελικώς υλοποιηθεί – διότι απαιτείται πολύ δουλειά για την υλοποίηση του - θα εξυπηρετήσει 500.000 κατοίκους περιοχών, στις οποίες δεν υπάρχουν ΚΕΠ. Ευχής έργον θα ήταν να υλοποιηθεί όσο πιο γρήγορα η συμφωνία αυτή και να μη μείνει στα σκαριά.
Πρότασή μου είναι παρόμοιες συνεργασίες να γίνουν και με άλλα Υπουργεία και ιδίως με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να ενταχθούν στα ΚΕΠ και νέες διαδικασίες αγροτών και κτηνοτρόφων και να δοθεί ένα χέρι βοηθείας σε όλους τους συμπολίτες μας, που λόγω της οικονομικής κρίσης σκέπτονται σοβαρά να εγκατασταθούν στην περιφέρεια και να ασχοληθούν με την καλλιέργεια της γης. Τέτοιες συνεργασίες είναι αναγκαίος όρος για να κερδηθεί το στοίχημα της ανάπτυξης στον τομέα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια