video Η Συρία λέει ότι ο Μέσι κάνοντας ντρίμπλες στέλνει μηνύματα στους αντάρτες ! ! !


Αντρές Ινιέστα, Λιονέλ Μέσι, Μπασάρ αλ Άσαντ, Συρία, αντάρτες, μυστικός κώδικας,Το κρατικό κανάλι της Συρίας κατηγορεί την Μπαρστελόνα πως μέσω του παιχνιδιού της περνάει μυστικά μηνύματα στους αντάρτες της χώρας, στοχοποιώντας το «passing game» μεταξύ Ινιέστα και Μέσσι.
Συγκεκριμένα, οι Λιονέλ Μέσι, Αντρές Ινιέστα και Πέντρο υπέδειξαν στους αντάρτες το....
ταχύτερο πέρασμα προς τη πόλη Al Magadin, της Συρίας, για τη λαθραία μετακίνηση όπλων και πυρομαχικών.
Σύμφωνα με το κανάλι Addounia, ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Αντρές Ινιέστα, υποδεικνύει το πρώτο μέρος της διαδρομής, την φόρτωση των όπλων, δηλαδή, από το Λίβανο. Στη συνέχεια πασάρει στον Μέσι, ο οποίος περνά αρκετούς Μαδριλένους, προτού βγάλει μια εκπληκτική ασίστ στον Πέντρο.
Σύμφωνα με το κρατικό κανάλι, η κούρσα του Μέσι μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί ως ένας μυστικός κωδικός από τους αντάρτες, ο οποίος θα τους οδηγήσει στη Συρία, λαμβάνοντας υπόψη ακόμα και τις ντρίπλες, τις πάσες και το σουτ.
Αντρές Ινιέστα, Λιονέλ Μέσι, Μπασάρ αλ Άσαντ, Συρία, αντάρτες, μυστικός κώδικας,

«Εδώ βλέπουμε το πρώτο στάδιο, όπου τα όπλα φορτώνονται από το Λίβανο (Ινιέστα). Στη συνέχεια περνούν μέσα από τη Χομς και παραδίδονται σε άλλον τρομοκράτη (Μέσι). Μπορούμε επίσης να δούμε πως προειδοποιούν ότι θα αντιμετωπίσουν ορισμένα εμπόδια (ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης) μέχρι να φτάσουν στο Dayr Al Zawr (Πέντρο). Καταληκτικά, μεταφέρονται με λεωφορείο στο τελικό τους προορισμό, που βρίσκεται στη πόλη Al Magadin (γκολ)», αναφέρει ο σχολιαστής του καναλιού.
iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια