ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ FERRARI ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ


ferrariΔεν περνάει από το μυαλό του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά , ότι υπάρχει ενδεχόμενο να δει έναν από τους... μελλοντικούς βουλευτές του να καταφθάνει στη Βουλή ή στην λεωφόρο Συγγρού οδηγώντας μια κόκκινη Φερράρι...
Ο Χρήστος Μαγειρίας, μακριά έως τώρα από την τρέχουσα πολιτική και την ενασχόληση με τα κοινά, τάραξε....
τα νερά της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα
όταν πλήρωσε το παράβολο των 300 ευρώ και υπέβαλε αίτηση υποψηφιότητας για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στις προσεχείς εθνικές εκλογές.
Τα λεφτά δεν φαίνεται να αποτελούν εμπόδιο γι΄αυτόν. Γόνος οικογένειας κτηνοτρόφων από τις παλιότερες στην περιοχή, εκτρέφει γελάδια, πρόβατα και άλογα έχοντας σημαντικά εισοδήματα. Χρυσάφι λέγεται ότι αποδείχτηκαν τα απέραντα βοσκοτόπια της οικογένειάς του στην Κέρκυρα τα οποία αποτελούσαν παλιότερα τα χειμαδιά των κοπαδιών τους κατά τους χειμερινούς μήνες. Η γη αυτή, μετά την ιλιγγιώδη ανάπτυξη του νησιού, μετατράπηκε σε παραθαλάσσια «φιλέτα» που απέφεραν στους γονείς του πολλά χρήματα...
xristos-mageirias
Ο ίδιος, εργένης κοντά στα σαράντα, παραμένει περίοπτος πελάτης στα μπουζούκια της περιοχής. Οι πορτιέρηδες αντιλαμβάνονται την άφιξή του από το μουγκριτό της εξάτμισης ενώ γκαρσόνια και αφεντικά δεν του χαλάν χατίρι καθότι κάνει αρκετές «ζημιές» και πληρώνει μετρητοίς, έστω και αν οι πικρόχολοι από τα πίσω τραπέζια δεν παύουν να τον προσδιορίζουν ως τον ...τσιομπάνο με την Φερράρι.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι γνωστό στα βουνά και τα λαγκάδια της Καλαμπάκας και των Γρεβενών καθώς το αναγνωρίζουν ακόμα και οι... αρκούδες. Λέγεται μάλιστα ότι ο οδηγός της, όσες φορές βρέθηκε σε κίνδυνο, σώθηκε χάρη στην ειδική κυνηγετική καραμπίνα που φυλάει στο πορτ μπαγκάζ , η οποία είναι ικανή να ξαπλώσει στο γρασίδι ακόμα και αρκούδα!
Οι τοπικοί πολιτικοί παρατηρητές έχουν δώσει ήδη τις βολικές γι΄αυτούς ερμηνείες όσον αφορά την πρόθεση του Μαγειρία να συμπεριληφθεί στο τοπικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι «λαγός» του πρώην νομάρχη Ηλία Βλαχογιάννη για να συνεργαστούν στη δισταυρία, ενώ άλλοι επιμένουν ότι απλώς η τοπική ΝΟΔΕ τον παρακάλεσε να καταθέσει αίτηση υποψηφιότητας ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των ενδιαφερομένων διότι οι υποψήφιοι αναζητούνται πλέον με το τουφέκι...
Όπως και να έχουν τα πράγματα, η ανάμειξη του συμπαθούς Φερραρίστα έδωσε μια διαφορετική πινελιά στο μουντό προεκλογικό τοπίο των Τρικάλων.
Αρκεί να μην το πάρουν χαμπάρι οι γερμανοί και τον δούμε πρωτοσέλιδο στην «Μπίλντ» ως το μοντέλο του... μέσου έλληνα κτηνοτρόφου.
trikalagr.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια