ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


papoutsis2Ήταν αντικειμενικά η πιο μαύρη περίοδος στην ιστορία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Μιζέρια, ρουφιανιλίκια, πρακτορίστικες μέθοδοι διακυβέρνησης, νεποτισμός και κυρίως καταστροφική πολιτική στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας που άφησε πίσω της πολλούς νεκρούς από την λαίλαπα των λαθρομετανστών που μετοίκησαν στα γκέτο της ντροπής....
και άλλαξαν την οικιστική και κοινωνική φυσιογνωμία της αθηναικής γειτονιάς.


Ο Παπουτσής, η χειρότερη πολιτική προσωπικότητα της νεότερης Ελλάδος στο θέμα της αντιμετώπισης των λαθραίων, αντί να εμπνεύσει την επιχειρησιακή αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, σε πολλές περιπτώσεις την αναζωπύρωσε. Ήταν ο μοναδικός υπουργός που μηνύθηκε όσο κανένας άλλος από τους ίδιους τους κατοίκους της πρωτεύουσας.


Διαβάστε τι του είχαν ψάλλει, σε μια από τις τελευταίες τους παρεμβάσεις, οι κάτοικοι των Πατησίων.


"Τελευταία σκληρή προειδοποίηση με επιστολή κόλαφο που συνοδεύεται από 400 περίπου υπογραφές με ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις και τηλέφωνα αποστέλλουν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής των Πατησίων προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Στην ενυπόγραφη καταγγελία περιγράφεται με τα πιο μελανά χρώματα ο καθημερινός βίος αβίωτος των φιλήσυχων δημοτών(ημεδαπών και αλλοδαπών)που νιώθουν στο πετσί τους την εγκληματική συμπεριφορά από τα καραβάνια λαθραίων παραβατικών που έχουν καταλάβει το κέντρο της πρωτεύουσας . «Η επιστολή καταγγελία θα είναι σκληρή όπως σκληρή είναι και η καθημερινότητα μας» επισημαίνουν οι πολίτες που αναγκάζονται λίγο μετά την δύση του ηλίου να περπατούν δύο και τρεις μαζί για να μην ξαναζήσουν τον εφιάλτη της 10ης Μαΐου 2011, όταν μαχαιροβγάλτες κατέσφαξαν στην γωνία της Γ' Σεπτεμβρίου 59 τον άτυχο νοικοκύρη Μανώλη Καντάρη που πήγαινε την γυναίκα του στο μαιευτήριο για να γεννήσει το παιδί τους.


Η πάλαι ποτέ υγιής γειτονιά του κέντρου της Αθήνας, από την πλατεία Βικτωρίας μέχρι την πλατεία Κολιάτσου και στο τετράγωνο του τρόμου(πάρκο Φιξ, Γκράβας, Αχαρνών, ΗΣΑΠ Κάτω Πατησίων)δυναστεύεται και μετρά άδικες ανθρωποκτονίες από τους υπανθρώπους των γκέτο. Οι κάτοικοι ζωντανεύουν στην καταγγελία τους φοβερές μορφές λεηλασίας και εσωτερικής τρομοκρατίας και βγάζουν άφοβα τη μάσκα στα εκτελεστικά όργανα των μαφιόζικων κυκλωμάτων απευθυνόμενοι για βοήθεια σε έναν πρώην συνδημότη τους(τον Χρήστο Παπουτσή), «γέννημα θρέμμα» της περιοχής όπως του λένε περιπαικτικά που λησμόνησε εύκολα, ζώντας τώρα σε ασφαλείς περιοχές με στρατιά σωματοφυλάκων να τον ακολουθούν.


Αφρικανική μαφία


Λεφούσια Αφρικανών και Ασιατών πλημμύρισαν τα στενοσόκακα των Πατησίων. Έρχονται από τα βόρεια σύνορα με πλαστά χαρτιά, αποβιβάζονται στην Ομόνοια(Μενάνδρου, Κεραμεικό, πλατεία Βάθη και Άγιο Παντελεήμονα)και αναζητούν φτηνή στέγη στα Πατήσια. «Πρόθυμοι» Έλληνες με μαϊμού συμβόλαια(μιλημένοι από τα αφεντικά της ιδιότυπης μαφίας)περιγράφεται ότι τους στεγάζουν σαν τα ποντίκια σε υπόγειες χαμοκέλες και υποβαθμισμένες πολυκατοικίες εισπράττοντας ευρώ με το κεφάλι και καθιστώντας το γκέτο παράδεισο φοροδιαφυγής. Μαροκινοί, Τυνήσιοι, Αλγερινοί, Αφγανοί, Πακιστανοί προσεγγίζονται από τους μαφιόζους και για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, πιάνουν δουλειά:Κλοπές, ένοπλες ληστείες, διαρρήξεις και πορνεία. Εμπορία ναρκωτικών και «πιάτσα». Αντρική και γυναικεία. Οι κάτοικοι αποκαλύπτουν ότι τις βραδυνές ώρες από το ύψος της πλατείας Αμερικής μέχρι το τέρμα Πατησίων, στα πεζοδρόμια που οι μανάδες έχουν βγάλει βόλτα τα παιδιά τους ή κάνουν τα ψώνια τους, δίπλα τους εκπορνεύονται λαθραίοι με τον πιο χυδαίο τρόπο. Εαν κάποιος από τους κατοίκους τους κάνει παρατήρηση, οι πόρνες τους επιτίθενται. Υπήρξαν περιστατικά που λαθραίες Αφρικανές εκδιδόμενες χίμηξαν με τα νύχια τους σαν ύαινες και χαράκωσαν στο πρόσωπο περαστικούς με ορατό τον κίνδυνο μετάδοσης σοβαρών ασθενειών, ακόμα και με τον ιό του AIDS. Το πάρκο Φίξ που κάποτε αποτελούσε όαση περίπατου για τους βέρους Αθηναίους κατάντησε άσυλο «βρικολάκων» ενώ έχουν καταγραφεί περιστατικά διαρκών σεξουαλικών παρενοχλήσεων γυναικών μέρα μεσημέρι εξαναγκάζοντας τους συζύγους τους να αφήνουν τις δουλειές τους για να τις συνοδέψουν στο σπίτι.


Η αστυνομία έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια και έχει παραιτηθεί αμαχητί ομολογώντας ότι «δεν μπορεί να κάνει τίποτα». Στην επώνυμη ομαδική καταγγελία των κατοίκων επιτακτικά ζητείται από τον Χρήστο Παπουτσή:


-Να περιμαζέψει τα εγκληματικά στοιχεία σε στρατόπεδα ή άλλους φυλασσόμενους χώρους μέχρι την απέλαση τους που δεν είναι απαραίτητο να είναι ξενοδοχεία πέντε αστέρων. «Εαν θέλουν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ τέτοιες ανέσεις ας τα πληρώσουν από την κρατική επιχορήγηση των κομμάτων τους» επισημαίνεται.


-Να δημιουργηθεί τετραψήφιο νούμερο σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών ώστε οι πολίτες να καταγγέλλουν την μαφία των ακινήτων που αγοράζει σπίτια στο υποβαθμισμένο κέντρο σε εξευτελιστικές τιμές, νοικιάζοντας τα σε λαθραίους.


-Να σταματήσει ο δήμαρχος Καμίνης να χορηγεί εγκρίσεις λειτουργίας σε αιτήσεις αλλοδαπών για καφέ, ίντερνετ καφέ και μπαρ που μεταβάλλονται σε χώροι διαφθοράς(μαστροπείες, ναρκωτικά, πορνεία). «Για κάθε 50 ψήφους που κερδίζετε αφήνοντας όλους αυτούς να σουλατσάρουν ελεύθεροι, χάνετε κατ' αναλογία από αγανάκτηση 50.000», προειδοποιεί τον κ. Παπουτσή η ομάδα των κατοίκων των Πατησίων αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα τον «μαυρίσουν» στις επερχόμενες εκλογές παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους και ψηφίζοντας άλλους πατριωτικούς κομματικούς σχηματισμούς".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια