Τέλος το σήριαλ: Στη Ντνιέπρ ο Μανωλάς


Όλοι ευχαριστημένοι εκτός του Θρασύβουλου


Στη Ντνιέπρ ο ΜανωλάςΜε μια ανεπανάληπτη φόρμουλα συμφωνίας, που εξασφαλίζει το μεγαλύτερο δυνατό ποσό στην ΑΕΚ (αλλά και «ρίχνει» την ομάδα της Φυλής) ο Κώστας Μανωλάς μεταγράφηκε οριστικά στη Ντνιέπρ!


Περίπου....
670.000 ευρώ στα ταμεία της «Ένωσης», πού πούλησε με 100.000 ευρώ τον παίκτη και έναντι… 600.000 ευρώ το δικαίωμα στους Ουκρανούς να έχουν τον πρώτο λόγο για πώληση άλλου ποδοσφαιριστή της μέχρι το καλοκαίρι!


Μετά την άρνηση τριών προτάσεων της Ντνιέπρ (600.000, 650.000 και 500.000 συν 10% ποσοστό μεταπώλησης) η μετακίνηση του Κώστα Μανωλά στη Ντνιέπρ έδειχνε «στον αέρα». Κι αυτό διότι ο παίκτης είχε φτάσει ήδη σε συμφωνία με τους Ουκρανούς (για συμβόλαιο 3,5 ετών, με ετήσιες αποδοχές 550.000 ευρώ και μπόνους υπογραφής 500.000 ευρώ για τον ίδιο και άλλα τόσα για τον θείο του), αλλά η ΑΕΚ επέμενε στην απαίτηση 800.000 ευρώ.


Κατόπιν, ωστόσο, και της μεγάλης πίεσης που άσκησε ο θείος Μανωλάς (τονίζοντας πως ο παίκτης έχει υπογράψει ήδη για το καλοκαίρι) και υπό τον φόβο η «Ένωση» να τον χάσει τσάμπα το καλοκαίρι, αναζητήθηκε ένας τρόπος που θα τους… ευχαριστήσει όλους: Και την πλευρά του παίκτη (που ήθελε διακαώς να μεταγραφεί) και την πλευρά της Ντνιέπρ (που ήθελε από τώρα τον ποδοσφαιριστή) και την πλευρά της ΑΕΚ (που ήθελε το μεγαλύτερο δυνατό ποσό να καταλήξει στα ταμεία της).


Και βρέθηκε μέσω μιας ανεπανάληπτης φόρμουλας! Μέσω αυτής, λοιπόν, η ΑΕΚ πουλά τον Μανωλά έναντι… 100.000 ευρώ (ώστε το ποσοστό 30% του Θρασύβουλου να του αποφέρει μόλις 30.000 ευρώ) και διαμέσου ξεχωριστής συμφωνίας με τη Ντνιέπρ, οι Ουκρανοί αγοράζουν με 600.000 ευρώ το δικαίωμα να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή αποφασίσει να πουλήσει η ΑΕΚ μέχρι τις 31/8!


Το μόνο που απομένει, δε, για να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή (και να μείνει και επισήμως η ΑΕΚ με μοναδικούς στόπερ μέχρι το τέλος της σεζόν τους Δέλλα, Μπουγαΐδη και Χέλγκασον) είναι η παροχή τραπεζικών εγγυήσεων στην ΠΑΕ ότι θα λάβει το ποσό της συμφωνίας μέχρι και τις 10 Μαρτίου. 

sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια