ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΚΟΒΕΤΕ" ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;


kouvelis-repousiΌλα τα "άλογα" κούρσας πήρε ο Φώτης Κουβέλης από το διεφθαρμένο και μνημονιακό ΠΑΣΟΚ. Ψώνισε από σβέρκο. Θαυμάστε τις προσχωρήσεις για το "κάλπικο" κόμμα του που γέμισε ταξί με δανεικά.


Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, αποτελείται....
από τους εξής βουλευτές:


Κουβέλη Φώτη (βουλευτή Β Αθηνών), Πρόεδρο και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Αμοιρίδη Γιάννη (βουλευτή Πιερίας), Βουδούρη Οδυσσέα (βουλευτή Μεσσηνίας), Θεοδωρίδη Ηλία (βουλευτή Πέλλας), Λεβέντη Θανάση (βουλευτή Αττικής), Μιχελογιαννάκη Γιάννη (βουλευτή Ηρακλείου), Οικονόμου Βασίλη (βουλευτή Αττικής), Παπαμανώλη Γιώργο (βουλευτή Κυκλάδων), Τσούκαλη Νίκο (βουλευτή Αχαϊας) και Ψαριανό Γρηγόρη (βουλευτή Β Αθηνών).


Την σχετική επιστολή προς τον πρόεδρο της βουλής κ. Φ.Πετσάλνικο, θα αποστείλει την Δευτέρα ο Πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Φώτης Κουβέλης.


Να τον ρωτήσουμε ευθέως τον κ.πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ. Πόσες ψήφους θα πάρει ο καθένας από αυτούς και ποιοι από αυτούς θα βγούν βουλευτές; Όποτε αδειάσει ας μας απαντήσει...



makeleio.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αυτος, σφιγγεται να μη χαμογελασει για να μην απωλεσει την εικονα του σοβαρου.
    ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.