Θανάσης Νάκος: Ο Καμμένος μου προκαλεί γέλιο, δεν είναι σοβαρός!


Θανάσης Νάκος: Ο Καμμένος μου προκαλεί γέλιο, δεν είναι σοβαρός!Σφοδρή επίθεση σε προσωπικό, κυρίως, επίπεδο κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε σήμερα ο πρώην υφυπουργός, νυν βουλευτής Μαγνησίας και υπεύθυνος Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ., Θανάσης Νάκος.
«Δεν τον εμπιστεύομαι εγώ τον Καμμένο. Τον ξέρω από το ’90, δεν τον εμπιστεύομαι», είπε χαρακτηριστικά....
ο κ. Νάκος μιλώντας στο «Marconi Radio 96,1 F.M.» του Βόλου και πρόσθεσε:
«Με συγχωρείται, αλλά ξέρω τον άνθρωπο. Το να ρίχνει φωτοβολίδες και να λέει διάφορα πράγματα, τα οποία είναι από συνομωσιολογία έως πράγματα ανεφάρμοστα, εμένα προσωπικά μου προκαλεί γέλιο, δεν είναι σοβαρός ο κ. Καμμένος».
Και συνέχισε τις δηλώσεις του με αιχμηρό ύφος:
«Το θέμα είναι πως ο κ. Καμμένος πρέπει να αποδείξει ότι έχει στοιχεία για όσα ισχυρίζεται και κατηγορεί. Με απλούς ισχυρισμούς δεν μπορούμε να τον πιστέψουμε», είπε ο κ. Νάκος.
Κατά τα λοιπά, ο βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε σύμφωνα με το e-volos.gr, ότι όποιος πολιτεύεται πρέπει να αποδείξει στον ελληνικό λαό ότι αξίζει την ψήφο, προσθέτοντας ότι «οι περισσότεροι πολιτικοί «ψαρεύουν» σε δολά νερά».
Ο κ. Νάκος άσκησε, επίσης, οξεία κριτική και στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, επιρρίπτοντάς του ευθύνες για την σημερινή τραγική κατάσταση της χώρας ενώ τόνισε πως πίσω από τις αποφάσεις του τέως πρωθυπουργού υπήρχαν πιθανότατα και κάποια συμφέροντα.


tsantiri.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.