Φλέρτ Καμμένου με διαγραφέντες της ΝΔ


Μήνυμα που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που καταψήφισαν το Νέο Μνημόνιο και διαγράφησαν από τον Αντώνη Σαμαρά, έστειλε σήμερα ο Πάνος Καμμένος και πάλι μέσω του προφίλ του στο facebook.
Στο μήνυμα που....
ανέβασε στην προσωπική του σελίδα, ο ηγέτης των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" γράφει ότι διαβάζει όλα τα σχόλια των πολιτών και τις ενστάσεις τους για τη συμμετοχή "στο κίνημα μας βουλευτών ή συνδικαλιστών ή πολιτικών προσώπων", συμφωνεί ότι το αύριο δεν χτίζεται "με παλιά υλικά", αλλά θέτει το ερώτημα του αν μπορεί ένας βουλευτής "που ψήφισε όχι σε όλα κόντρα στο σύστημα και διεγράφη" να ενταχθεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα του Πάνου Καμμένου:
"Καλημέρα, Καλό μήνα
Με προσοχή διαβάζω τα σχόλια όλων και λαμβάνω σοβαρά υπόψιν όλες τις ενστάσεις σας για συμμετοχή στο ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ Βουλευτών ή συνδικαλιστών ή πολιτικών προσώπων.
Συμφωνώ ότι δεν μπορούμε να χτίσουμε το αύριο με παλιά υλικά η με δεδομένους σωτήρες.
Όμως επειδή δημοκρατικά ΜΑΖΙ αποφασίζουμε και πρέπει να περάσουμε σύντομα από το διαδίκτυο, στις πλατείες, στις πόλεις, στα χωριά, στα νησιά για να ενημερώσουμε τους πολίτες που δεν έχουν πρόσβαση στα νέα μέσα.
Επειδή η μάχη δίνεται παράλληλα και μέσα στη Βουλή σε συλλογικά όργανα σε μαζικούς φορείς στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση εκτός από τα πεζοδρόμια και τους χώρους δουλειάς.
Πρέπει τώρα να αποφασίσουμε:
Έχουμε η όχι το δικαίωμα να αποκλείσουμε Βουλευτή που μέχρι σήμερα είναι έντιμος, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΙΣΟΤΙΜΑ ΜΕ ΕΜΑΣ.
Έχουμε η όχι την υποχρέωση να καλέσουμε σε κοινό αγώνα όσους μέχρι σήμερα αγωνίστηκαν ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, που συμφωνούν στην ιδρυτική μας διακήρυξη , και θέλουν να συστρατευτούν σαν απλοί στρατιώτες ΜΑΖΙ από όποιο ιδεολογικό χώρο και αν ανήκαν στο παρελθόν.

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΤΙΜΑ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ
Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΕΘΑΝΕ
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ Η ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΑΖΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ".


news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια