ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕ;


kostopoulos-balatsinouΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤ1 Ο Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ

Διαβάζουμε σε φίλους του διαδικτύου την είδηση και τρίβουμε τα μάτια μας.
"Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρεία «Δάφνη Επικοινωνίες» του Ομίλου Κυριακού αναλαμβάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος, μετά την....
μεταβίβαση του περιοδικού OK! στην επιχείρηση του ΑΝΤ1.
Η εταιρεία ετοιμάζεται για δυναμική εκκίνηση, με σειρά sites κυρίως lifestyle ύφους, όπου ο Πέτρος Κωστόπουλος όπως φαίνεται θα έχει επιτελικό ρόλο.
Τα σχέδια είναι φιλόδοξα, ενώ ήδη το προσωπικό blog του Πέτρου Κωστόπουλου pkool.gr έχει σταματήσει τη λειτουργία του από την επομένη της προσωπικής του ανακοίνωσης – εξομολόγησης για την επιχειρηματική του κατάρρευση.
Η συνεργασία του Πέτρου Κωστόπουλου με την οικογένεια Κυριακού συνεχίζεται και στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με την εκπομπή του «Βράδυ».
Μα καλά, αυτός δεν βάρεσε κανόνι, αναρωτιόμαστε; Δεν έκανε αλλεπάλληλες προσπάθειες(όπως επίσης έχει δημοσιοποιηθεί)να υπαχθεί η εταιρεία του στο εξευτελισμένο(όπως απέδειξαν τα γεγονότα)άρθρο 99 που έγινε η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα μεγαλολαμόγια;
Οι εργαζόμενοι της ΙΜΑΚΟ πληρώθηκαν ή θα κάνουν Πάσχα, άφραγκοι; Πως είναι δυνατόν ο "καπετάνιος" να εγκαταλείπει το πλοίο και να φήνει πίσω του το 'πλήρωμα" αβοήθητο; Να σκυλοπνίγεται ενώ ο ίδιος μπαρκάρει σε άλλο πολυτελές κρουαζερόπλοιο, με παχυλό μισθό;
Αυτά τα ερωτήματα κάναμε και μετά ξυπνήσαμε από τις απατηλές μας ονειρώξεις.
Και επανήλθαμε στις καθημερινές ισορροπίες. Και ξαναθυμηθήκαμε την παλιά ιστορία με τον γιο του ταξιτζή από τον Βόλο που με άκρες στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και του Λαλιώτη έκανε όνομα και περιουσία.
Καλή επιτυχία στην νέα σου θέση κε Κωστόπουλε. Και καλό Πάσχα στη βίλα της Μυκόνου την ώρα που οι πρώην "ναύτες" σου δεν θα έχουν να αγοράσουν ούτε κουλούρι.


makeleio.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια