Μάντεψε τι κάνω τα βράδια!..

Τις ωφέλειες της δουλειάς του εκμεταλλεύτηκε 30χρονος άνδρας στο Ντέβον της Μ.Βρετανίας, καθώς εθελοντικά ανέλαβε ρόλο επιστάτη σε ιδιωτικό σχολείο. Εκεί δύο μαθήτριες του έκλεψαν την καρδιά... Ο άνδρας φυλακίστηκε για αποπλάνηση δύο 15χρονων κοριτσιών, ενώ με τη μία από αυτές ήρθε σε ερωτική επαφή μέσα στην αίθουσα....
Τέχνης του σχολείου. 

Ο άνδρας μετά την εργασία του στο σχολείο ανέλαβε τα καλοκαίρια καθήκοντα εθελοντή πυροσβέστη αλλά και ναυαγοσώστη, μόνο για να μπορεί να κάνει γνωριμίες με κοπέλες και να βρίσκει ερωτικές συντρόφους.

Μάλιστα, στη διάρκεια της θητείας του ως ναυαγοσώστης είχε κάνει σεξ με τη μία κοπέλα μέσα στο σκάφος εν ώρα καθήκοντος. Είχε σεξουαλική σχέση με αυτήν τη 15χρονη δύο χρόνια κι απολάμβανε συχνά μαζί της το σεξ, ενώ επί δέκα μήνες είχε παράλληλη σχέση με μία ακόμη μαθήτριαα με την οποία ήρθε σε ερωτική επαφή τουλάχιστον οκτώ φορές, όπως ειπώθηκε ενώπιον του δικαστή. 

Επίσης, έστειλε «καυτά» μηνύματα και μία γυμνή του φωτογραφία σε μία τρίτη 15χρονη μαθήτρια. Πέρα από τις ερωτικές του ατασθαλίες, ο 30χρονος άνδρας ήταν παίκτης ράγκμπι στην τοπική κοινότητα και πολύ δημοφιλής, ενώ είχε διαπρέψει και στις δύο εθελοντικές εργασίες του. 

Ο ίδιος ομολόγησε 17 (!) παραπτώματα σεξουαλικής φύσης με ανήλικη και φυλακίστηκε για τρία χρόνια. Καταχωρίσθηκε στο μητρώο για σεξουαλικά αδικήματα, ώστε να προληφθούν νέα περιστατικά άμα τη απελευθέρωσεί του, ενώ αποκλείστηκε από χώρους εργασίας με νεαρά κορίτσια.

real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια