Λάκης Λαζόπουλος Αλ Τσαντήρι 20/03/2012

"Γιώργο που πας...Γιώργος μη φεύγεις...' φώναξε ο Λάκης Λαζόπουλος και με τη φωνή του Βασίλη Καρρά τραγούδησε στον απερχόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ "Γύρισε...Γύρισε...". 
Απολαυστικός Λάκης Λαζόπουλος....



Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε και για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν κοινό...μνημονιακό πρόγραμμα και είπε ότι ο κόσμος πρέπει στις εκλογές να βάλει τέλος στην Κυβέρνηση...Ράιχενμπαχ. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι τα δύο κόμματα φοβούνται την άνοδο της Αριστεράς αν και στηλίτευσε κάποιες από τις δηλώσεις της Αλέκας Παπαρήγα ενώ εξέφρασε την άποψη ότι "ο Κουβέλης πρέπει να προσέξει για μετατρέπεται σε Καρατζαφέρη της Αριστεράς,"

Στο κρεβάτι με τη Χρύσα Ρώπα βρέθηκε για μία ακόμα φορά ο Λάκης Λαζόπουλος. 

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ λακη ΟΤΙ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑ,ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΤΗΕΣΜΗ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞΙΥΑΛΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΕΣ!!!!ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ... ΑΝΘΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.