Μια απάντηση στους αισχρούς Ολλανδούς για το video

(Καταρχάς πρέπει να ζητήσω συγνώμη από τους αναγνώστες μας για την σκληρή γλώσσα στο κείμενο αλλά γράφτηκε εν μέσω μεγάλου θυμού)

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα video με δύο λούγκρες ολλανδούς που προσπαθούν να λοιδορήσουν μελωδικά τους Έλληνες. 
Τώρα τι να πει κανείς για τους ολλανδούς μ@λ@κες που έχουν το θράσος να μιλάνε για την Ελλάδα αντί να πάνε να μαζέψουν τις μανάδες τους, τις κόρες τους, τις αδερφές τους, τις γυναίκες τους τους πατεράδες τους, τους γιους τους, που έρχονται στην Ελλάδα μόνο για να  πηδηχτούν.  
Λοιπόν, το πρωκτικό sex μπορεί....
όπως λένε να το ανακάλυψαν οι Έλληνες αλλά αυτοί το έκαναν τρόπο ζωής, και πόσο τους λείπει!!! Κάνουν υπομονή το χειμώνα μέχρι να έρθει το καλοκαίρι να χαρεί το κωλαράκι τους σε κάποιο Ελληνικό νησί, το κακό είναι ότι δεν μπορείς να τους ικανοποιήσεις όλους.


Μια χώρα που η ιστορία της είναι όσο και η ιστορία μιας τουλίπας! Μια χώρα που η ιστορία της κλείνεται μέσα σε ένα τσιγαριλίκι! Μια χώρα που η ιστορία της είναι η ιστορία μιας πόρνης στο Αμστερνταμ! 


Ε! τότε αυτή η ''χώρα'' δεν δικαιούται δια να ομιλεί.

Δείτε και κάτι που διάβασα στο διαδίκτυο
 από την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
 Ο Δημιουργός, η Θεός, όπως θέλετε πείτε τον αγαπητοί μου φίλοι ολλανδοί και λοιποί ευρωπαίοι, έπλασε το σύμπαν, τα έμψυχα, καθώς και τα άψυχα υλικά αυτού.


Οι Έλληνες από την μεριά τους, για να μην είναι μόνοι τους επάνω στον πλανήτη γη πήραν ένα είδος ζώου, από αυτά που δημιούργησε ο Θεός, το οποίο έτυχε να περπατά στα δύο του πόδια και του έμαθαν μετά από πολύ κόπο να σκέπτεται και έτσι δημιουργήθηκε ο άνθρωπος.


Ο Θεός όμως από την μεριά του, βλέποντας αυτό που έκαναν οι Έλληνες σε αυτά τα....
ζώα, τα οποία δηλαδή μεταμόρφωσαν σε ανθρώπους, θύμωσε πάρα πολύ και από τότε τους καταράστηκε, να ματώνουν και να υποφέρουν εις τον αιώνα από αυτά τα ανθρωποειδή, που οι ίδιοι έφτιαξαν.


Αγαπητοί μου φίλοι ολλανδοί και λοιποί ευρωπαίοι, εσείς χάσατε 110 δις από κοινό χαρτί τουαλέτας, οι Έλληνες όμως έχασαν μια για πάντα την εύνοια του θεού, μόνο και μόνο, για να σας κάνουν αυτό που είστε σήμερα, δηλαδή άνθρωποι.

Αυτό είναι το εμετικό video

You f@cking b@stards ! ! ! ! M@ther f@ckers ! ! ! ! @rseholes ! ! ! !

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Συμφωνώ και επ' αυξάνω με όλα τα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν στηνοσασταν και σας χαιδευε τον πισινο ο Χιτλερ,καποιοι πολεμουσαν, για να μπορειτε τωρα να πισωγλεντατε ελευθερα. ΑΔΕΛΦΑΡΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.