Καρατζαφέρης: "Οι ηγέτες του τόπου δεν θα γίνουν νενέκοι"


«Οι πολιτικοί ηγέτες του τόπου δεν θα γίνουν 'Νενέκοι', δίνοντας τις υπογραφές τους στο Eurogroup. Tουλάχιστον ο ένας εκ των δύο δεν θα ενδώσει».
Με αυτή την φράση ο κ.Καρατζαφέρης προέβλεψε για δεύετρη φορά μέσα σε λίγες ώρες ότι ο κ. Σαμαράς δεν θα στείλει την υπογραφή του στην ΕΕ....

Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε τις προχθεσινές καταστροφές στην Αθήνα, «πρόβα τζενεράλε, που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί επαρκώς από τις νοητικές διαδρομές των κυβερνώντων, οι οποίοι δεν μπόρεσαν καν να σκεφτούν να αναβληθεί ο αγώνας Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, ώστε να απεγκλωβιστούν δυνάμεις της Αστυνομίας και να χρησιμοποιηθούν στο κέντρο».


«Αύριο το πρωί λοιπόν, που θα είναι πιο οργανωμένο, ποιος εξασφαλίζει την κοινωνία», αναρωτήθηκε.


Εκτίμησε ότι «ενδεχόμενο χρεοκοπίας το 2012 δεν υπάρχει» και επισήμανε ότι «με εκλογές σε Γαλλία και Γερμανία δεν γίνεται. Εμένα δεν με φοβίζει η χρεοκοπία, αλλά η επαναστατική έκρηξη, η εξέγερση».


«Τώρα, το Eurogroup δουλεύει και ζητάει υπογραφές, να γίνουν οι πολιτικοί ηγέτες του τόπου "Νενέκοι". Εγώ δεν το νομίζω. Έχω πλείστες επιφυλάξεις, πως ο ένας εκ των δύο δεν θα ενδώσει», ανέφερε.


«Είμαι βέβαιος πως η πολιτική ηγεσία του τόπου θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα διαπραγματευτεί με τον καλύτερο τρόπο για τα συμφέροντα της χώρας» απάντησε, από πλευράς κυβέρνησης, ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια