Βίντεο από ληστεία περιπτέρου με λεία χρήματα, τσιγάρα και... κρουασάν!

Αγνοώντας το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, οι δύο ληστές, παραβίασαν το τζάμι της αποθήκης του περιπτέρου και πήραν 400 ευρώ σε μετρητά και 600 ευρώ σε τσιγάρα. Δεν μπόρεσαν να αντισταθούν ούτε σε δύο κασόνια που περιείχαν κρουασάν!

Η κάμερα του κλειστού κυκλώματος, κατέγραψε αρχικά....

ένα άτομο το οποίο έσπασε το τζάμι της αποθήκης που βρίσκεται στο πλάι του περιπτέρου. Αφού έσπασε το τζάμι, δύο κασόνια με κρουασάν τον εμπόδιζαν από το να εισέλθει στο περίπτερο. Στη συνέχεια εμφανίστηκε δεύτερο άτομο το οποίο πήρε τα κασόνια και στη έπειτα ο πρώτος εισήλθε στο περίπτερο.

Ο θρασύτατος ληστής αφού άρπαξε γύρω στις 10 κούτες τσιγάρα από την αποθήκη, πήγε στον πάγκο εξυπηρέτησης του περιπτέρου, ξήλωσε κυριολεκτικά το ταμείο και τράπηκε σε φυγή

Σύμφωνα με ενδείξεις, ο πρώτος άντρας ο οποίος παραβίασε και το τζάμι του περιπτέρου, φαίνεται πως τραυματίστηκε, αφού βρέθηκαν αίματα στον τοίχο και σε μπουκάλια με νερό που βρίσκονταν στην αποθήκη. H αστυνομία θα χρησιμοποιήσει το δείγμα αίματος ως στοιχείο στην υπόθεση και θα διενεργήσει εξετάσεις DNA.

Η αστυνομία έχει στην κατοχή της το υλικό του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και ήδη διερευνά την υπόθεση. 

 



 

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια