Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΘΕΜΗ ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ....


Χρήστος Καλαποθαράκος, μαφία, δολοφονία, ΛΑΟΣ, δημοτικός σύμβουλος, πρωταθλητής,O Xρήστος Καλαποθαράκος είναι από σήμερα ο νέος βουλευτής του ΛΑΟΣ στη θέση του Μάκη Βορίδη, με αποτέλεσμα ο πρώην Πρωταθλητής Ελλάδος στην Πυγμαχία και στο kick-boxing να βρεθεί στο «ρινγκ» της κεντρικής πολιτικής σκηνής.


Η οικογένειά του το καλοκαίρι του 2000 σημαδεύτηκε από το χαμό του....
αδελφού του Θέμη Καλαποθαράκου, που βρέθηκε σε διασταυρούμενα πυρά, ενώ οδηγούσε. O Θέμης Καλαποθαράκος ήταν μπλεγμένος στη νύχτα ενώ σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και μαρτυρικές καταθέσεις εμπλεκομένων στην υπόθεση, δράστες της δολοφονικής επίθεσης ήταν μέλη της μαφίας των δυτικών προαστίων, οι οποίοι ανέλαβαν να εκδικηθούν για το θάνατο του παλιού του συνεργάτη Θεμιστοκλή Παπαμάλη.


Στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό βρέθηκε το 2002, οπότε και ασχολήθηκε με τα οργανωτικά του κόμματος ενώ στη συνέχεια διετέλεσε Περιφερειάρχης Οργανωτικής Γραμματείας Νότιας Πελοποννήσου και μετέπειτα της Β' Αθηνών.


Στην εκλογική διαδικασία του Τακτικού Συνεδρίου του Κόμματος το 2004 κατέλαβε την πρώτη θέση σε προτίμηση σταυρών για την Κεντρική Επιτροπή, και εκλέχθηκε μέλος στην Εκτελεστική Γραμματεία. Στη θέση επανεξελέγη το 2009.


Τον Οκτώβριο του 2006 εξελέγη πρώτος Νομαρχιακός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού Λαϊκός Νομαρχιακός Συναγερμός (ΛΑ.Ν.Σ.) και διετέλεσε επικεφαλής του Συνδυασμού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής.


Στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007, συμμετείχε στις Εθνικές εκλογές της Περιφέρειας Αττικής όπου όμως δεν εκλέχθηκε.


Συμμετείχε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, το 2007 και το 2009. Στις τελευταίες εκλογές είχε βρεθεί στη 2η θέση στο ψηφοδέλτιο Περιφέρειας Αττικής ήταν ο α' επιλαχών.


Από τον Νοέμβριο του 2010 διετέλεσε δημοτικός Σύμβουλος του Νέου Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης με το Συνδυασμό Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντέλης.
iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια