Άγρια κόντρα στον αέρα μεταξύ Χατζηνικολάου - Μιχελάκη


Άγρια κόντρα στον αέρα μεταξύ Χατζηνικολάου - Μιχελάκη Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του εκπρόσωπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μιχελάκη, κατά την διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής στον Real FM.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε καλεσμένο σε τηλεφωνική γραμμή στην εκπομπή του....
τον Γιάννη Μιχελάκη και τον ρώτησε για την επιστολή του Αντώνη Σαμαρά προς τις Βρυξέλλες. Η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ ότι ήταν ένα δελτίο Τύπου «σαν ενημερωτική επιστολή», ενόχλησε τον δημοσιογράφο που σε έντονους τόνους είπε πως δεν τρώει κουτόχορτο και ζήτησε επίμονα μια σωστή και ειλικρινή απάντηση. Ύστερα από έντονες λογομαχίες ο Νίκος Χατζηνικολάου σημείωσε : «Εάν ήρθατε να κάνετε διάγγελμα, δε θα σας το επιτρέψω στην εκπομπή μου. Εδώ ήρθατε για να απαντήσετε στις ερωτήσεις δημοσιογράφων, για συνέντευξη».
Ο κ. Μιχελάκης άρχισε να επισημαίνει ότι ενοχλείται από τους τόνους του Νίκου Χατζηνικολάου, με τον δεύτερο να ανταπαντά ότι λυπάται που ο εκπρόσωπος της ΝΔ είναι και συνάδελφός του, δημοσιογράφος.
Η ερτζιανή κόντρα έλαβε τέλος με τον κ. Μιχελάκη να δηλώνει φωνάζοντας πως δεν πρόκειται να παραμείνει άλλο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και να κλείνει με νεύρα το τηλέφωνο.
Ακούστε την απόσπασμα από την εκπομπή εδώ

iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια