Μιχελάκης: Να παραιτηθεί ο βουλευτής με το ένα εκατομμύριο ευρώ


Μιχελάκης: Να παραιτηθεί ο βουλευτής με το ένα εκατομμύριο ευρωΝα παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα του κάλεσε τον βουλευτή που έβγαλε ένα εκατομμύριο στο εξωτερικό ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, ενώ παράλληλα θέλησε να βάλει ένα τέλος στα σενάρια συγκυβέρνησης.


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο....
της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το ζητούμενο δεν ειναι η νομιμότητα αλλά το παράδειγμα και το λάθος μήνυμα που έστειλε ο βουλευτής με την κίνησή του αυτή.


«Από τους πολιτικούς σήμερα δεν ζητείται απλώς η νομιμότητα. Ζητείται το παράδειγμα. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά στέλνει λάθος μήνυμα. Όποιος ή όποια και αν είναι, οφείλει να παραιτηθεί του βουλευτικού αξιώματος», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μιχελάκης.


Σε ότι αφορά την πρόταση των επτά υφυπουργών, στελεχών του ΠΑΣΟΚ, για παράταση του βίου της σημερινής κυβέρνησης, καθώς και τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου για συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης τόνισε πως «όσοι μιλούν για παράταση του βίου αυτής της κυβέρνησης ή για συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές, μιλούν εκ του πονηρού», επισημαίνοντας πως «η Νέα Δημοκρατία αγωνίζεται και θα κερδίσει τις εκλογές αυτοδύναμα».
iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια