Πυκνό χιόνι ΤΩΡΑ στα βόρεια προάστια


Ο χιονιάς επέστρεψε για τα καλά και η Ελλάδα μπήκε ξανά στον... πάγο! Κατά 8 βαθμούς χαμηλότερη είναι σήμερα η θερμοκρασία και το κρύο είναι ακόμη πιο αισθητό εξαιτίας των βοριάδων.

Αυτή την ώρα χιονίζει πολύ στα βόρεια προάστεια....
 
ΜΑΡΟΥΣΙ ΩΡΑ 09.20
ΜΑΡΟΥΣΙ ΩΡΑ 09.20
Από νωρίς το πρωί χιονίζει στην Πάρνηθα και ήδη έχει κλείσει ο δρόμος από το τελεφερίκ και πάνω, προς το καζίνο. Εκχιονιστικά μηχανήματα προσπαθούν να ανοίξουν και το δρόμο από τα βασιλικά κτήματα ως το Κατσιμίδι. 

Πυκνό το χιόνι και στη Θεσσαλονίκη, όπου σήμερα θα σχολεία θα μείνουν κλειστά. Δε θα ανοίξουν ούτε και σε Κοζάνη, Έδεσσα, Αμύνταιο και Φλώρινα. 
Στα Τρίκαλα, λόγω των έντονων χιονοπτώσεων στο δήμο Πύλης είναι αποκλεισμένα 22 δημοτικά διαμερίσματα. Αποκλεισμένα και τα χωριά Καστανιά Υπάτης του δήμου Λαμίας και Περιβόλι, Νικολίτσι, Κυριακοχώρι, Πλάτανος, Κολοκυθιά, Αργυριά του δήμου Μακρακώμης και το δημοτικό διαμέρισμα Αετομηλίτσας στα Γιάννενα.

Επίσης, έχει κοπεί το ρεύμα αλλά και το τηλέφωνο σε όλο το δήμο Αργιθέας στην Καρδίτσα, ενώ βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ υπάρχουν και στα χωριά Νεοχώρι, Καλύβια Πεζούλα, Μορφοβούνι, Κρυονέρι και Πλακωτό. Χωρίς ρεύμα είναι και το χωριό Γλυκομηλιά του δήμου Καλαμπάκας.

Εξαιτίας των πλημμυρών παραμένει ο συναγερμός στον Έβρο, ενώ μέχρι το Σάββατο θα μείνει κλειστή η Εθνική οδός Αθηνών-Πατρών. 

Εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων, απαγορεύτηκε ο απόπλους από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ μέχρι στιγμής γίνονται κανονικά τα δρομολόγια από τον Πειραιά.

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια