Μανώλης: Παραιτούμε δεν στηρίζω μέτρα με μισθούς χειρότερους από τη Βουλγαρία.

Από το βήμα της... τηλεόρασης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Γραμματέα του Συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας ο Γιάννης Μανώλης.
"Εγώ αυτά τα μέτρα δεν μπορώ να τα στηρίξω", υπογράμμισε, τονίζοντας πως το πακέτο που εγκρίθηκε "οδηγεί σε μισθούς....
σχεδόν Βουλγαρίας, με τιμές Βρυξελλών".
Στο ερώτημα αν έχει υποβάλλει την παραίτησή του στον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, ο Γιάννης Μανώλης επισήμανε πως μερικά πράγματα υποβάλλονται και δημόσια.
Απαντώντας στην "καλημέρα" των δημοσιογράφων της πρωινής εκπομπής του Mega, ο Γιάννης Μανώλης απάντησε ότι είναι γραμματέας συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας μέχρι σήμερα. "Μέχρι χθες μάλλον", συμπλήρωσε.
"Δεν μπορώ να εκφράσω θεσμικά αυτόν τον κόσμο της εργασίας και τους επιστημονικούς συλλόγους που εκπροσωπώ. Δεν είναι έντιμο να παραμείνω σε αυτή τη θέση", υποστήριξε.
Μένετε και εσείς και όλοι στις επικουρικές συντάξεις, σημείωσε, τονίζοντας ότι οι επικουρικές συντάξεις είναι το "τυράκι".
"Γίνεται τεμαχισμός για να γίνει μια κουβέντα ότι "κάτι είπαμε και κάτι σώσαμε" και μετά από 15 μέρες θα κοπούν και οι συντάξεις και τον Ιούνιο θα έρθουν και άλλα μέτρα. Τα λέω σε όλους γιατί ξέρω τι μέτρα εγκρίθηκαν χθες", υπογράμμισε.

Δημόσια παραίτηση Γιάννη Μανώλη από newsview

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια