Διαμαντοπούλου: Αν γίνουν εκλογές,θα χρεοκοπήσουμε σίγουρα. (το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;)


Διαμαντοπούλου: Αν γίνουν εκλογές,θα χρεοκοπήσουμε σίγουραΚοπέλα μου (τρόπος του λέγειν κοπέλα) δεν νομίζω ότι καίγεσαι για την χρεοκοπία της χώρας όσο για το Πασοκ και το ότι δεν θα βγεις πάλι βουλευτής, γιαυτό άσε το παραμύθι. Σ' έπιασε ξαφνικά ο πόνος για την χώρα ; τόσο καιρό που ήσουν ;  Τράβα σπίτι σου και κάνε καμιά δουλειά, και αν δεν ξέρεις κανένα πρόβλημα γιατί σε λίγο καιρό θα έχεις πάρα πολύ χρόνο και έτσι θα μάθεις....

Σε δραματικούς τόνους στο Υπουργικό συμβούλιο η υπουργός Παιδείας,Άννα Διαμαντοπούλου απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό κατά την διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου προτρέποντας τον να αποφύγει η χώρα πάση θυσία τις εκλογές.


«Αν πάμε σε εκλογές μέχρι τον Ιούνιο θα χρεοκοπήσουμε σίγουρα.Θα μεσολαβήσει χρόνος για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και την ανάδειξη αρχηγού,θα έχουμε τους βουλευτές στην προεκλογική μάχη και θα χάσουμε πολύτιμο χρόνο» είπε η κ.Διαμαντοπούλου και πρόσθεσε χαρακτηριστικά:


«Εάν χρεοκοπήσουμε με δική μας ευθύνη,ο κόσμος θα μπαίνει στα σπίτια μας».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.