ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Κώστας Χαρδαβέλας αγόρασε τηλεοπτικό σταθμό


Εδώ και πολλά χρόνια ο Κώστας Χαρδαβέλας κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής πορείας του έχει προβεί σε πολλές αποκαλύψεις. 
Αυτή τη φορά όμως, ο γνωστός δημοσιογράφος κάνει μία αποκάλυψη που αφορά τον ίδιο και τα επαγγελματικά σχέδιά του.


Στη συνέντευξη που παραχώρησε.... στον Πέτρο Κωστόπουλο και θα μεταδοθεί αύριο το «Βράδυ» στον ΑΝΤ1 ο Κώστας Χαρδαβέλας μιλά για πολλά, ακόμα και για τους… εξωγήινους. Βέβαια μιλά και για το «στήριγμά» του, τη σύζυγό του Μαρία σχολιάζοντας από τη διαφορά ηλικίας που έχουν μέχρι και το ρόλο που έπαιξε ο Γιώργος Νταλάρας για να τη γνωρίσει.


Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αυριανή συνέντευξη είναι η αποκάλυψη που κάνει ο γνωστός δημοσιογράφος για το επόμενο επαγγελματικό βήμα του. Ως γνωστό, ο Κώστας Χαρδαβέλας παρουσίαζε τις «Πύλες του ανεξήγητου» στο ALTER και μάλιστα ήταν από αυτούς που προσπάθησαν με πολλούς τρόπους να υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση με το κανάλι του Μπουρναζίου. Δυστυχώς όμως οι εξελίξεις δεν είναι και οι καλύτερες, οπότε όπως αποδεικνύεται ο Χαρδαβέλας έβαλε πλώρη για αλλού.


Στην αυριανή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου λοιπόν ο Χαρδαβέλας μιλά για πρώτη φορά για το νέο τηλεοπτικό κανάλι που θα αποτελείται, κυρίως, από τον «πυρήνα» του Alter. Ποιο θα είναι αυτό;


Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια σκοπός του Χαρδαβέλα ήταν να ανοίξει ένα διαδικτιακό κανάλι. Τελικά όμως, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται και λέει και ο ίδιος στη συνέντευξη με τον Κωστόπουλο αποφάσισε μάλλον να κάνει τηλεοπτικό κανάλι. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται θα… συνεταιρισθεί με έναν ακόμα πολύ γνωστό δημοσιογράφο (που δεν αποκαλύπτουμε ακόμα το όνομά του μέχρι να το επαληθεύσουμε!) και οι δύο τους λοιπόν προέβησαν στην αγορά του «Channel 9». Βέβαια, να διευκρινίσουμε ότι η είδηση ακόμα δεν διασταυρώνεται από καμία πλευρά καθώς οι… εμπλεκόμενοι τηρούν σιγή ιχθύος. Ωστόσο εμείς το μεταφέρουμε με πάσα επιφύλαξη.


Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Κώστας Χαρδαβέλας, για το τηλεοπτικό κανάλι που στήνει, έχει απευθυνθεί σε αρκετούς εργαζόμενους του ALTER αλλά και στα «γερά» ονόματα του σταθμού, όπως την Αγγελική Νικολούλη αλλά και την Αννίτα Πάνια.


Στις επόμενες μέρες, θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες και θα σας ενημερώσουμε. Πάντως χαιρόμαστε όταν ξεκινούν καινούργιες εκπομπές. Και είναι σίγουρο ότι αρκετές από αυτές που στήνει ο Κώστας Χαρδαβέλας θα έχουν ενδιαφέρον!
Γρηγόρης Μελάς
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια