«Μήπως η Apple θα αγοράσει τα χρέη της Ελλάδας;»


Ελλάδα, Apple Τιμ Κουκ, Tim Cook, χρέος, δολλάρια, Καλιφόρνια, Σίλικον Βάλεϋ, απΗ απίστευτη πρόταση της αγοράς του χρέους της Ελλάδας ακούστηκε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Apple, κύριο θέμα της οποίας ήταν η αντιμετώπιση του «προβλήματος», του τί θα κάνει η εταιρεία το τεράστιο αποθεματικό των 100 περίπου δισ. δολλαρίων.


Ο παγκόσμιος κολοσσός....
της Σίλικον Βάλεϋ έχει αυτήν την στιγμή αποθεματικό ύψους 97,6 δισ. δολλαρίων τα οποία σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Τιμ Κουκ είναι «κατά πολύ περισσότερα από όσα χρειάζεται η εταιρεία για να επεκταθεί».


Έτσι κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Apple που έγινε στα κεντρικά γραφεία της στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας, «έπεσαν» πολλές προτάσεις στο τραπέζι. Κάποια στιγμή όμως ακούστηκε η πιο ανατρεπτική ερώτηση της συνεδρίασης, καθώς κάποιος ρώτησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, εάν η εταιρεία έχει σκεφτεί να αγοράσει τα χρέη της καταχρεωμένης Ελλάδας!


Η «πρόταση» αυτή κάνει τον γύρο του διαδικτύου αλλά και όλων των διεθνών πρακτορείων. Ο Τιμ Κουκ, απόλυτα ψύχραιμος στην «πρόταση» αυτή απάντησε πως «Κοιτάμε όλες τις προοπτικές αλλά δεν έχουμε εξετάσει αυτή την πιθανότητα».
iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια