Έρευνα zouzouni. Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης: Την ευθύνη έχει η Υ.Π.Α.

Μετά τη χθεσινή μας ανάρτηση  Ποιος ηλίθιος έφτιαξε την ιστοσελίδα του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης και έβαλε επιλογή γλώσσας Μακεδονική ; , υπήρξε η πρώτη αντίδραση από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης ότι η σελίδα ανήκει σε κάποιον Ολλανδό E.Kant, που την έφτιαξε για δική του χρήση με σκοπό να κερδίσει χρήματα από τις διαφημίσεις που έβαλε στο site.  Λένε ακόμα πως η σελίδα δεν είναι ενημερωμένη εδώ και πέντε χρόνια, αφού οι δυο manager του αεροδρομίου έχουν φύγει, και αναφέρονται στους Airport Manager: Konstantinos Tenekes, Substitute airport manager Karamanolis Ioannis. 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Το zouzouni blog μίλησε με το γραφείο του διευθυντή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα με τον κ. Μανδαλίδη που μας είπε ότι ασχολείται με το θέμα εδώ και ένα χρόνο που ανέλαβε καθήκοντα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει τίποτα..
O κ. Μανδαλίδης μας είπε ότι το όνομα του site http://www.thessalonikiairport.gr το πήρε ο Ολλανδός ιδιοκτήτης από κάποια εταιρεία που βρίσκεται στον Πειραιά ! ! !
Είπε ακόμα ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα αλλά χωρίς αποτέλεσμα και συμπλήρωσε ότι την ευθύνη την έχει η Υ.Π.Α.
Μάλιστα είπε ότι πιέζουν μαζί με τον Αερολιμενάρχη κ. Τοπούζατην Υ.Π.Α. για εξεύρεση λύσης στο θέμα αυτό χωρίς να υπάρχει κάτι το θετικό να μας πει.


Το ιδανικό θα ήταν να φτιάξουμε δική μας σελίδα και μας ζήτησε την βοήθεια μας να πιέσουμε κι' εμείς όσο μπορούμε για να γίνει επιτέλους η σελίδα αυτή.


 Επικοινωνήσαμε  με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για να ζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό, όμως καμία απάντηση δεν πήραμε στα ερωτήματα που θέσαμε, λέγοντας μας ότι θα πρέπει  πρώτα να ενημερωθούν.


 tromaktiko

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια