Ο Καιρός του τριήμερου στο zouzouni.

Χειμωνιάτικες θα είναι οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα το επόμενο τριήμερο, με τους βόρειους ανέμους να κυριαρχούν. Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε όλη την χώρα....


Τρίτη 10/1/2012

Καιρός

12
Νεφώσεις με βροχές στα ορεινά-ημιορεινά, χιονοπτώσεις στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα προβλέπονται τοπικά (κυρίως στις βόρειες περιοχές). Στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια είναι πιθανό να χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Άνεμοι

n
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως 5-7 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα φθάσουν τα 8.


Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά.


Τετάρτη 11/1/2012
Καιρός

12
Νεφώσεις και τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και πιθανός στα ημιορεινά της ανατολικής Θεσσαλίας, ανατολικής Στερεάς και Κρήτης. Καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στη νότια νησιωτική χώρα. Στα δυτικά λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. 

Άνεμοι

ne
Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοανατολικοί στα δυτικά, 4-6 μποφόρ και στα ανατολικά 5-7 μποφόρ. Τοπικά στο Αιγαίο 8.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα στα ηπειρωτικά.

Πέμπτη 11/01/2012

Καιρός

12
Το χιονόνερο και το χιόνι θα συνεχιστεί στις ορεινές περιοχές της ανατολικής και νότιας Ελλάδας. Βαθμιαία όμως τα καιρικά φαινόμενα θα εξασθενήσουν και έως αργά το βράδυ θα σταματήσουν.


Άνεμοι

n
Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι Βορειοανατολικοί στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια